LuLLiL f.r.i.e.n.d

Thursday, 24 February 2011

tetap kukuh dalam HATY :)

mr LuLLiL... i misshhh u ;)
background lagu 'menikahlah dengan aku'

24 th Febuary :)

"untuk orang-orang yang kita sayang..."

muhammad hanif bin mohamed rashid :)
adek kak cik.... "selamat hari lahir abang anep..."
nanti kamu balik rumah..baru kita celebrated bufday sesame kan...
kita makan besar same-same yerk...suruh mak abah belanja...heheheheh :) "tq ma abah"
kak cik nak kamu tahu... 
wlpun kak cik suke tarik rambut kamu....
wlpn kak cik suka jentik hidung kamu....wlpn kak cik suke bace inbox phone kamu...
wlpn kak cik suka habiskan chocolate kamu...wlpn kak cik suke rosakkan game yang kamu maen...
wlpn kak cik suke buat trademark "tepuk telinga capang anep"
kak cik nak kamu tahu...kak cik nak bermanja dengan kamu...
sebab lepas ni angah dah nak kawen...kak cik tak de gang da...kamu kena gang dgn kak cik jugak!!!
ouh yer...kak cik nk mintak maaf...kak cik dah putuskan tali gitar kamu....
gitar kamu kak cik yang sorok kan....ade je kat bilik kak cik... [jgn mengada nak maen]
dan kak cik nak kamu tahu....kak cik sayang kamu...
igt pesan ayung angah dan kak cik..."kamu anak lelaki sulung abah...jadi kamu sgt kena bertangungjawab dgn family kita"
all da besh for ur becoming SPM!!! kak cik tak kesah kalo kamu nk potong result spm kak cik.... buat aje!!!

siti nurzirah yussof :)
awak saya..."happy bufday bublezz yah!!!"
kita nak say sory dekat awak..coz...kita tak join event barbeque tuh...
kita tahu awak buat event tu  untuk celebrated bufday kita sesame...
kita byk kali buat awak kecewa...setiap kali awak ajak keluar...meti kita ade hal...
wlpun rumah kita selang satu jalan je... tapi..kita jarang jumpa...
tapi kita nak awak tahu...kalo kita balik rawang...kita akan lalu depan rumah awak...
kita akan tengok kereta kelisa awak...
wlpun kita jarang like or comment FB awak... tak bermakna kita tak bace langsung status awak...
kita baca tau wak...
wish....awak...happy dgn 'mirul' awak... :) 
nanti bila kita da ade bf...baru la kita bolh double date :) hahaha...angan-angan lama...entah bile nak jadi nyata
awak keje leklok k...and nanty smbung stardy lagi tau :)
kita nak awak tahu...wlpun kita jarang jumpa..jarang text...jarang call...ym n  so on...
 KITA TETAP INGAT AWAK!!! sebab awak sahabat kita dari kechikkkk :)

nur nazihah abd mannan
last year gha wish bufday kita...dekt FB...tapi kita tak wish pun bufday gha... :( 
padahal dekat phone and FB dah reminder kita da... jahatkan kita gha...???
kalau sekarang nak wish...gha da tak dengar da...gha da tak da...gha da tinggal kan kita semua... :(
gha baek...wlpun gha dah tak da...kami, kawan-kawan TIKL...still igt gha...
sebut-sebut nama gha...wlpun dekat FB dah tak de reminder bufday gha...
tapi kami semua akan ingat....
till now...wany tak buang pun number phone gha...ym gha...and tetap ade reminder bufday gha ...
memory celebrated bufday gha kat raffelsia dulu...akan kita igt...
hehehe lepas nyanyi untuk gha...kena marah dengan warden mama linda... i will mish thez moment...
"may u peace and rest sayang " AL-FATIHAH

amirulhadi zainal
erm...erm...erm..."selamat...hari.....khamis"
blah...bufday ko lambat lagi...hahahah!!!!
menyesal tak pergi stadium malam tadi...member da ramai ajak..
termasuk la cik wana kat atas ni... "jom la pergi wany...."   "wany kita pergi stadium nak mlm ni..."
dan jawapan aku... "TAK NAK ...AMIRUL HADI TAK MAEN"
serve ur rite wany!!!! kalo ko pergi ikut cik wana....
sah-sah la ko pun masuk dalam pic atas ni...sebelah kanan amirulhadi... 
sob...sob...sob... :( :( :(

nota terima kasih :)
BIBIQ saya....thax for the indulgence!!! rosak diet aku!!!
kawan-kawan...do visit her blog k... help her to gain money by sign up HEARTBEAT!!! account...

nota aishiteru lagi :)
bila kau rindu,,, pejamkan mata mu...
dan rasakan aaa... aku


10 comments:

Anonymous said...

hahaha...kalo wani belah kanan saya belah mana??...jezze~~

Sharifah Nur Aina said...

ohh birthday anep, bestfriend zaman kanak kanak :D

mizzbutterfly said...

belah mane yerk kaka jezze..??? erm...ha...kak jezze jadi tukang amik gmbr la.. kan...hahahha

na..haah bufday anep...heheh kelakar kan korang time dulu2... dah besar da skrg,,,

wawa zakaria said...

HB anep ;) buat spm elok2!

rindu kt zha sgt2! :(
sejak arwah meninggal mcm byk benda terkesan dekat aku.
jadi kuat study gila.
aku nak jadi mcm arwah!
semoaga rohnya dicucuri rahmat
alfatihah!

hanie bonie said...

p befday smua!!!! heeeeee.... amirul hadi tetappp ade... hahaha

mizzbutterfly said...

wawa...kte amik spirit gha k,,,

cikgu...hahahah...tetap harus ade..!!!

~sakina~ said...

happy birthday adek wany!! :)

aku since 2 3 hari teringat nak dekat 24th feb rase touching je... last time wish birthday arwah last year... last time jugak ym lame gile, 3 jam~
mish her ;(

Anonymous said...

Hmmm...
Kawan2 pny psl tukang amik gambo pn jadi laa..
Hahaha....
Saya gembira bila tgk kwn2 gembira:)

mizzbutterfly said...

ala...kak jezze...jgn la merajuk...huhuhuhuh

kina...semua orang akan igt dia..

CIK FAFAZ said...

nape akk tak g stadium tuhhh? aiyak,
dh rugi.
huhu.
kak gha,
al-fatihah.

Related Posts with Thumbnails