LuLLiL f.r.i.e.n.d

Saturday, 5 March 2011

awak...awak.."awak JANGAN LA MARAH saye "

hey MARCH!!!
too many thingsssss to do in this month!!!! go bebeh!!!

peeps.... how are u...??? everything is allrite kan...??? okie dokie...??
btw...currently at MC'D BANGI...bersama cik syikin dan cik mun :)
"tahx korang teman kan aku malam ni....eh...da pagi da.... :)"
tgh cube try stardy advance acc part 2 :)
tetibe rase nak bukak blog...dah lame tak jenguh blog sendiri...
"sowrryyy MR LuLLiL..."

dan....sebenarnya....
hahahahah....harus la gelak dulu....gelak lelaju la kan...
chilllaxxx.... jangan mudah melenting ikut emosi sayang :)
second....haty dan fikiran pikir... "nih lelaki ke perempuan ni yang tulis ayat manessss mcm ni...???"
third... "okie fine..dah tak blh nak sebut nama AMIRULHADI lagi  :( "
forth "yes....aku jadi hot lagi la....ade gak orang nak stalker MR LuLLiL nih kan..."
fifth "thax for drop thez coments babe or dude!!! dunt worry...i will published it saya hargai usaha dan kata-kata anda  and YOU ARE ALLRITE :)"

nota kasihan :
ma...ani mintak maaf sangat-sangat...anak perempuan  mak yang pakai tudung ni...yang bergigi agak jongang ni...yang bukan taste AMIRULHADI ni...dah kena kutuk... kaw..kaw ma...ma pun tak pernah bekelakuan sebgini dekat ani kan ma??? ani mcm dah lupa pesanan ma..yang kena jaga haty dan perasaan orang sekeling...and the MOST IMPORTANT THING   
BIAR ORANG BUAT KITA...JANGAN KITA BUAT ORANG :)

bye....assalammuailaikum :)

22 comments:

I said...

sokey weh. jangan peduli ape org kata. just be yourself.muah

Anonymous said...

Wani sabar yer!!

Sharifah Nur Aina said...

fuhh kejam =.=

hanie bonie said...

1st .... kami x drive thru td!!! pesanan tuk mun.. kami bungkuss!! haahhaha..

2nd : die perempuan!!! xnmpak cm laki...

3rd : sebut je nm amirul hadi tu..jgn malu2 ye..=)

4th : jongang itu adalah halimah jongang...

5th : 'jgn buat org'... i like that ayat.. ngeee..

6th : studylah!!!!! hahahahahaha

mizzbutterfly said...

ika...yup..sikit je tuh....die jeles la barang kali...

hehehe...SABAR!!!

na....heheheh...padan muka aku kan na...huhuhu

cikgu: ha....kantoi...dating malam2 yerk....heheheh biasa la..kan
tuh la..bile asik bace blk...mmg rase perempuan pun....huhuhuh

merahitujambu said...

hek eleh..ada aku kisah ke??ni blog aku suka aku laa kan..jeles!sbr eh wani..biar org nk ckp..mulut org xleh tutup.

mizzbutterfly said...

betull..betul...people...MOUTH... tahx for the concern kakak...

hanie bonie said...

hehe.. ckg pun penah tekena mcm ni gak.. tp bkn kes nak rebut dato la.. haha.. just psl frenship..tbe2 ade anyfemes tu (haha) .. dtg serang2 mencarut bagai.. hehe... biasala.. xsmua puas ati dgn kita... sabar je la eh... =)

mizzbutterfly said...

cikgu..cikgu...hahhaha again itu la manusia...tak life la life ni kalo mcm tak de cbrn kan...huhuhuh

~sakina~ said...

sape kutuk ko wany?? kurang ajar gile dah tu~~ buat semak otak je, jangan pikir ye, prestasi ko x terjejas pn org tu wt ko mcm2 tau~

btw, hatred is ur best fan..
die concern kot ape ko wt so die kutuk bukan maen...
hakhakhak!

mizzbutterfly said...

kina..kalo aku tahu...aku da buat slow talk da dgn empunya diri...hahahah
tak pe la..die jeles sgt dgn aku...huhuhu

aku tak takut pun.. :) thax for the concern babe!!

CIK FAFAZ said...

haha.
terbaek lah akk reply.
good! wat tak endah jer org2 cmtuh.
huhu.

izzati neL said...

omg! sape org tu.. euw! suka hati la wani nk ckp psl amirulhadi, kn? ur blog. ish3..

mizzbutterfly said...

adek fafaz..herm...kan...biar saje...die jelesh... thx for ur support dik..

budak kechik...zaty... euwwww...hehehe huhu haah my blog...suke haty i la nk tulis ape.. tak pe lah...maafkan saje die...

Anonymous said...

sorryyyyyy !
mmg sye jeles !

Anonymous said...

sorryyyyyy !
mmg sye jeles !

Διиα said...

cntek nyea blog akk !
cm ne ak buad ?
tlg aja bole ?
( mke x mlu )
hehe .

isandraviolet said...

sian awak wani..just don`t make it burden yourself..be strong!
amirulhadi fans must be strong..
for your information i pon penah kne kutuk kaw2 dlu.. lg teruk la dr u..depan2 plak tue.. a week i jd murung. after class i dok dlm dorm,study and solat. mkn pon kawan amik.. then, i gain my strength after solat. i asked myself.. should i care about them??.. no,just take it as a lesson! life is somehow difficult as we found many things against us.. but when you took it positively,insyallah, everything will be okay.. just chill.. i know you xde niat nak kutuk mirul.. you are his biggest fan.. right??..

mizzbutterfly said...

cik isand...yerh...AMIRUL HADI FAN mmg kena kuat...:) hehehe thax for concern... to ALLAH we back...sikit je dugaan ni...

Jezzebelle said...

terima kasih kepada orang yang telah meminta maaf pada tuan punya blog ini..tahniah!!anda berjaya mengesan kesalahan anda.itu lebih baik dari gadoh2...Jezze~~

nawa said...

Wani aku da buat special entri untuk anda :)

nawa said...

Wani aku da buat special entri untuk anda :)

Related Posts with Thumbnails