LuLLiL f.r.i.e.n.d

Thursday, 10 February 2011

hanya dia AMIRULHADI ZAINAL :)

terpaksa UPDATE!!! walhal...tak planed paper pun... harus UPDATE!!!
[DILA n CIK JEZZE pun suruh update kan :) ]

maaf pada siapa yang jemu...tapi sekali sekala bace entry jemu...ollrite jugak kan...???
ouh...aku cuba make it short!!!

aku ade meeting BESTARI malam ni...
aku tahu malam ni MALAYSIA VS HONGKONG 
aku tahu..bilik aku tak de TV...
lepas meeting...aku kena repair laptop sikijap...
aku masuk cafe KOLEJ AMIN..usha usha jap..
oh..."TQ abang cafe..pasang channel ARENA SPORT...." [hahahah dapat la kan..aku tgk bola jap]
ye...aku tahu..cik jezze dah bg tahu.. AMIRULHADI bukan first elevent... :( sedih...
aku masuk cafe je..manusia pertama yg aku pandang...
WHOSKNEE....die nampak muka aku...terus die cakap... "dah..tak payah tgk...AMIRULHADI tak maen pun malam ni...!!!" down sekejap...
"biar la..aku tgk yg lain..eh da 1-0....sape score...???"
WHOSKNEE jawab..."SHAFIQ RAHIM..."
aku pun duduk sorang-sorang...elok-elok je aku duduk....hehehhehe
aku nmapk kat tv tu..."AMIRULHADI..masuk padang...yuhuuuuu.....yes!!!! dapat tgk... arggg die maen jugak"
argh...aku rase nk menjerit laju-laju...
TAPI AKU MASEH SIUMAN...!!! aku ada kat kafe...tempat orang tgh makan.. memang nak kena maki hamun la.... 
kalo aku duk jerit...hehehhehe :) jerit dalam haty je..sambil senyum sorang-sorang... :)
dan..aku tetap khusyuk...menonton tv...sorang-sorang...
aku lihat...AMIRULHADI sagt besh game die mlm ni !!! lincah semacam je..
dan..minit minit terakhir.... AMIRULHADI score babe...dude!!! hahahahha :)
aku nak meloncat...nak jerit...nak lari-lari satu kafe tuh....
TAPI AKU MASEH SIUMAN... :)

argh....aku hamik laptop kat kedai tok...aku lari lari anak..balik bilik sebab nak online...nak bukak FB...!!
nak cakap... "HE IS OUR HERO...AMIRULHADI ZAINAL:) "

dan...aku tekun balik buat tutorial yg satu ape aku tak paham...
sambil comment2 dgn cik jezze...cik dila...
dan...satu notification yang akan buat aku senyum panjang lagi sebelum tido :) :) :) :) :)

ouh...tak perlu cakap ape ape da!!!
"mirul...dah tak nak merajuk da...tq for approve dude !!!"
confirm ni mirul punye PERSONAL FB k...!!!

bukti die HERO malam ni... :)
hahahahha!!!

okie dokie...dah nak tamat da... ala..mcm panjang je!!!

TQ FOR READING..KAWAN-KAWAN :) SEMOGA HARI HARI KORANG...LEBIH BAHAGIA DAN KORANG SENYUM SELALU :)

rindu KAMU....tibe tibe...sebab tgh dengar lagu KAMELIA....aku gembira...dan aku R.I.N.D.U KAMU

18 comments:

**hudalulu** said...

hahaha..ade2 je ko ni kan...
kekekeke...dah bahagia sangat lah tu die approve..hehehe...mesti pasni ko jadik stalker paling berjaya abad ini kan? hehe

miss kecik said...

wah!! agak2 kalu aku request die, die accept x?
huhu.. tibe2 nak nyebok kan.. ;p
eh, ak tertanye sesuatu la, amirulhadi bace blog ko ke? *ini siyes

merahitujambu said...

mlm td x bapa nk tgok bola ritu lawan indon je tgok.masia dpt bapa??

mizzbutterfly said...

bibik...ouh...sbb aku dgr nasihat ko la...amirulhadi accept aku..kikiki...tq bibik..rase nak peluk ko je bile mirul approve aku..hahah

dila..mane nak tahu die bace ke tak bloh aku..kalo si mirul bace blog aku...dah kite bonus super duper da tuh.. request je la..ade rezeki..die approve la..

merah itu jmbu...2-0 je...!!!

~sakina~ said...

wany jadi kipas susah mati amirul hadi dah sekarang nampak nye :D

mizzbutterfly said...

hahahah kipas susah mati....??? takutnye..

SITI NURFARAHHIN RASID said...

tahniah wani!!!!hahaha

mizzbutterfly said...

hahahaha...tahniah ko mcm aku dpt award je...btw tq...

Noraini Salleh said...

ade org x boleh tdo mlm td!! over sgt!! hahaha~

mizzbutterfly said...

lena jer kot :) hahah cume tak mimpi je..

CIK FAFAZ said...

ouh sis!
agreed with kak kina,
kipas susah mati dah nihh!
sy nak suruh amirulhadi baca blog akk nnti lah.
nk tulis kt wall dye.
muahahaha

mizzbutterfly said...

hehehe...adek fafaz...jgn la mcm tuh..
malu la saye...
hehehe ala tapi mirul confirm tak akan hati nak cakp pape..heheh

~sakina~ said...

wany, i tag u :D

Imran nyambek said...

wow..die hard fan.

mizzbutterfly said...

heheheh hard fan la sgt...heheh mgkin kot

isandraviolet said...

hakhakhak..
awak ni dahsyat la..
saye jeles..
SUMPAH JELES..
i love him toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...

miss kecik said...

fewit fewitt!!!
ini adalah msg penting..
hepi bufday wani! ^_^
smoge amirulhadi, upps!
smoge sume wishes come true!! ;)

mizzbutterfly said...

TQ DILLA...buat aku tersenyum je..dgn mesej ko...heheh fweeeeitttt

isandra...hehehe u can love him..i dont mind pun...huhuhu

Related Posts with Thumbnails