LuLLiL f.r.i.e.n.d

Tuesday, 17 May 2011

big big GIRL :)

ada satu rasa... rasa yang membuak-buak :)
RASA BUAK = RASA NAK UPDATE BLOG :)

tapi rasanya...sekarang ini...RASA SEDIH...kenapa ??? akhir nnty aku bagi tahu...
hope korang-korang ade RASA TERUJA nak tahu... thax...

RASA sekarang nak share sumthing.... harap boleh bagi korang senyum sikit... sikit jer tak banyak...
curik dari tumblr someone :)haish....
first time bace 6 reason kat atas ni...buat aku senyum sikit....sikit je tak byk... :)
so gurls ade tak GUYZZ yang treat korang mcm 6 reason kat atas ni...???
ape??? tak de??? haillaaa....tak remaja la korang nih....
tapi...berkali-kali baca  "YET. SOME GUYS ARE JUST GOOD ACTORS"....  !!!
haishhh.... :(  jangan sentuh hati ni...kalau tak tahu nak jaga hati ni.... sekian... :)

RASA nak bagi tahu kat korang-korang semua...
lately nih...aku suke marah-marah...bile marah aku tido.... seronok bukan....???
tapi aku marah dekat seroang budak yang maseh suci lagi... memang tak patut :( 
Budak Selalu Kena Marah = Muhammad Ridzwan Bin Mohamed Rashid... adek paling bongsu
kenapa aku marah dia??? degil...dah darjah 6,,, tapi tak reti nak letak stokin, spender, baju kotor dekat bakul kotor... time buat homework bukak chanel CERIA...mmg lambat la homework tuh nak siap... 
bile homework dia banyak...then dia tak cukup masa nak siapkan...dia MINTAK aku yang siapkan...
aku MALAS....tapi aku buatkan jugak homework dia... bile mood dia tak elok...dia tak mau iron baju sekolah dia....dan aku jugak jadi mangsa....
paling aku tak tahan....dia penyepah antrabangsa... rak buku kat rumah nih..ada 2...khas untuk dia... 
tapi berselerak ya rabbi... bile aku suruh kemas...dia tak nak...
the end aku cakap "yer la adek...kak cik kan orang gaji adek " 
bongeeek betul la wany.... [marah dekat diri sendiri] 
nak tahu....sekuat-kuat manusia...adalah manusia yang berjaya tahan rasa marah...
dan wany ko tak kuat :(
herm...lebih marah pada diri sendiri nampaknya.... :(
"adek....kak cik mintak maaf yerk"

nota sekejap je lagi :
sat lagi nak amik ayung dekat KL Sentral...then nak jejalan cari baju raya... nak kaler ape yerk...??? no idea... Hitam barang kali.... Hitam??? Tak remaja la ko nih wany.... haiiilaaaa....

nota RASA SEDIH:
Selangor kalah dengan Kelantan...dengan agregat 6-2... tertekan gilllossss :(
sedey sebab tgk mirul down...tak suke giler tengok die down atas padang :(
sedey bile mirul sanggup say sowrry dekat fan dia... :(
its okie mirol....everyday, when i open my eyes...i will watching u again n again... 
and i keep support u :) moga kau sukses selalu...jangan lan injured mane mane lagi...
and pleaseeeeeee..... cepat-cepat la cool balik :)

ada 5 orang pak guard dekat bilik aku sekarang...ehheheh ....handsome kan pak guard bilik aku ????
:)

16 comments:

HaMiZah said...

oh samaa laaa ngan aku. duk rumah asik marah adik laki aku jeee. degil gilaaa wehh. susah btul nk sruh dia blaja.haha

mizzbutterfly said...

hahaha tertekan kan...bile ckp dgn die..die buat bodoh..je...huish....budak2 zaman skrg mmg mcm tuh kot....tak mcm kite dulu..baek je.. :)

. . . h u s n a . . . said...

hehehe... klakaaaaaaaaaaa... >.<

merahitujambu said...

nak gak pak gard ensem2 cmtu leh tak???hehehe...

aku kan adk..tu laa ayat adik akak..huhuhu

Lya oh Lya said...

post 1 pak gurad ke sini. hihi

mizzbutterfly said...

lya n kakak merah jambu,,,if nak...amik la mane satu yg korang suke...tapi tidak untuk amirulhadi.. :)

Mie Bulu said...

SAYA,SELAKU PENDUDUK TEGARR KELANTAN MENGUCAPKAN SELAMAT TINGGAL KEPADA SELANGOR(sambil melambaikan tangan) KERANA X DAPAT MASUK FINALL..WEEEE!!KSIAN WANI..:-( hahaha-gurau jer-

chuba.cuba said...

mak ko kate,
"wani, jgn nak mimpi".

mak ko kate bukan aku. haha :D

storyfromme said...

aku pon suka marah2.mungkin ni salah satu simptom penganggur kot.hehehe.

mizzbutterfly said...

fad..simpton orng menganggur..???heheheh betul jugak kort...

cuba...ko saje je kan..sejak bile mak aku hangout dgn ko...ha....

suhaimi...fuiyyyooo ko dtg bace blog aku...heheheeh

Hunny Maldini said...

bila baca 6 things tuh memang terseyum lebar,
but then sampai je kat ayat yet some guys are just good actors tuh terus tersedar :/
haha

~sakina~ said...

haha,, ensem gaurd ko :D

lawak la ayat ko kat adek ko,, kalau aku, carut sudah dalam hati.. haha

mizzbutterfly said...

ala cik hunny...u dah kire safe dah...dah smpi satu peringkat nk mengikat da...

kina..hansem kan..jgn jelesshhh.... :P

hanie bonie said...

kalau nak tau laki tu serius dgn kite.. mama hanie ckp.. die akan bwk kite pg jmpe mak die.. ngeee=)

LeMaNtO said...

owh,yg pasal lelaki ngn gf tu,aq ade bce kt blog theotherkerol hooho.. so,beware dgn laki2 wehh~ koh3.. kcuali aq!aq kan baekk.. ahahaha. jgn marah2,nt cpt tua,then cpt r.i.p.. errr.~

isandraviolet said...

tulah, sian mirul kan?? ade bace gak, tp disebabkan wifi uitm tersgt la hampeh,mmg lembap giler nak loadg comment.. nak tekan button like pon buat lembap sgt.. smpi nak tercabut tulisan kat keyboard dok tekan takmaw jugak.. tapi, takpe semalam mirul buat gol. hope smgt die membara balik.. eh2, nak bodyguard yg rambut karat tue boleh tak?

Related Posts with Thumbnails