LuLLiL f.r.i.e.n.d

Sunday, 20 February 2011

double SUPRISED :) :) :)

mcm mana nak buat mukadimah nih...
ouh...hilang ayat terbaek...
maka...nak bagi tahu..."saya baru je habis mid exam...yuhuuuu!!!"
tipu...ada satu paper lag... :(
"cik wany...tolong bagi rumusan sikit pasal mid exam baru..baru ni...??"
HUMAN RESOURCE (17/02) --- "ok la...boleh termenung sekjap la time jawab exam"
ADVANCE ACCOUNTING 2(18/02) --- "azabbbb gillllerrr!!!!!"
AUDIT LANJUTAN(20/02) --- "just nice..."

sekarang banyak IPTA yg tgh "panas"!!!  panas sebuk nak pilihan raya!!!
muka-muka yang nak bertanding...semua senyum sampai ke telinge :)
macam tadi...keluar dari exam hall...ha...rase mcm diva sangat!!!
berebut rebut ASPIRASI UKM la... GM UKM la..beratur kiri kanan pintu hall..
  sebuk nak edar flyers kat aku...
terkejut aku...mata aku pun tak bukak besar lagi... terus aku cakap "aku la manusia palg hot hari ni!!!"
all da besh kawan-kawan yang sibuk memperjuangkan manifesto...
i dont like to talk about POLITICS... so jgn cakap POLITICS depan aku!!!

sebab sibuk nak pilhan raya ni la...aku dgn segelintir kawan-kawan kena "berjaga" time malam hingga subuh...
untuk make sure..takde pihak-pihak yang tak sepatutnya nak edar flyerz dekat kawasan kolej aku...!!
gagah gile la...aku nak kena stay up till subuh...weh...ade mid exam kot!!!
aku pun pujuk rayu la housemate aku n member-member terdekat teman kan aku "berjaga"...
mereka sudi nak temankan aku "berjaga" :) :) :)

malam kejadian...haty aku rase gile dup dap dup dap...dan dup dap...
buat buat bajet tenang...sambung buat notes audit...
aku mengadu dkt housemate "haty i tak sedap la..gemuruh je..."
then housemate aku keluar...nak celebrate bufday member die ...
hinggalah pukul 12.00 am...
housemate aku balik.. then suruh aku bersiap untuk "berjaga"
aku dgn mak cik ira fashua gerak jalan-jalan dulu smbil menungu mak cik mun dan mak cik ani
"wany...jom la kiter pergi dekat court badminton..."
"okie jum....mane si aini dgn mun ni...dorang pergi mane ni..." aku pun sibuk la text mereka tanye "lokasi mane???"
jalan punya jalan...dan jalan lagi...sambil texting-texting...
"happy bufday to you....happy bufday to you...happy bufday to wany...happy bufday to you"
hakhakahakahak...aku gelak laju laju dan kuat... terus hilang dup dap dup dap dan dup dap dekat haty...
sory to all penghuni K6R AMIN...malam tuh kiterog berpesta..agak bising la jugak...
no cakes atau pun tepung untuk aku..cuma...ada...
yeeeahhh ice cream...dgn lilin...:) heheheh dah lama rasenye tak tiup lilin bufday...rase beshhh!!!
hahahah sekali master mind pun kena jugak suprised....
cuma ice cream mun kecchikkk sikit....
ekcelli bufday mak cik mun pada 31th DEC... tapi tak dapat nak celebrated gempak-gempak..
coz..time tuh mak cik JPA tak masuk lag...

meet my fren...ira fashua aka fasha sandha...mulut 'angelina joooliiiezzz sangat!!!
herm...aku igt sampai sini je suprised tuh...
aku pun turun office college...ade agenda yang masih belum selesai...
then aku ke tempat kejadiaan
herm...hampeh....terkena jugak!!!!

aku tak tahu nama kejadah ni ape...
habis bau sabun aku malam tuh...gas die mak aiii..busuk giler... sesak nafas la jugak...
happy... seronok... terharu...besh la walapun kotor sikit sini sana...
coz aku tahu..tak semua orang blh buat bufday aku mcm ni...
dan aku tahu  akan datang..tak mgkin dapat celebrate bufday mcm ni...
mun : aini : syikin : dayah : ira fashua :)
"tq babe...meriahkan hari aku!!! nanty celebrated mcm nih lagi yerk...suprise la jugak!!!!"
hahahha...gelak jahat!!!

nota bufday:
eh...hari ni bufday kawan kita la...kawan dari baby lagi
...
mohd ruzaini arshad..."again...happy bufday awak"

nota aishiteru:
Lupakan segala obsesi dan ambisimu
Akhiri semuanya cukup sampai disini
Dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
Kumohon kau kembali !!!

nota suprised :
ada lagi yang lebih suprise...akan di 'continue' kan...
tabah haty....

12 comments:

Noraini Salleh said...

hahahaha~ berdebar2 uolssss..jgn x tau..

Sharifah Nur Aina said...

advance accounting n human resource tu belaja bout apa ek? :)

HaMiZah said...

wah bestnyaaaaa. jeles2.haha

mizzbutterfly said...

miza...heheh jgn jelesh...nnty suh rozeq smbut bufday ko mcm ni yerk..

aini..sgt///sgt...berdebar...

. . . h u s n a . . . said...

hahaha...jgn igt tade... :)

mizzbutterfly said...

dup dap dup dap tuh tak de ade la... :)

~sakina~ said...

haaaa, best kan... :p
btw, happy enjoy ur last paper :)

Ummi said...

hepi besdey dear..may Allah bless you..siapakah itu diatas pili bomba????????????

miss kecik said...

ala... jeles pulak xdpt join.. hihi

mizzbutterfly said...

tak payah nk jeles dilla...nnty dtg ukm..ko blh celebrate lg k...

cikgu...sape yg ade kat atas pili bomba... kawan saya time baby...

CIK FAFAZ said...

ouh sis!
kita same!
tak suka politics!
huhuhu.
(:

mizzbutterfly said...

hahah tapi tak boleh lari...ape yg kiter stardy nih pun berkaitan dgn politics

Related Posts with Thumbnails