LuLLiL f.r.i.e.n.d

Tuesday, 26 July 2011

who do you think you are???

olla...
pernah rasa DOWN ???
kau bukan manusia jika kau tak tahu apa itu rase DOWN!!!
aku tak de la DOWN sangat... just nice... acehhhhh...
last Wednesday aku dapat task baru... from kak nozi SV aku...
ouh luper nak bagi tahu dapat task at 5.00 p.m
"kak nozi nak review Jumaat ni tau...Isnin depan nak kena hantar dekat audit da"
tercungap-cungap aku buat OT...Sabtu pun aku datang buat OT jugak... 
Aku GAGAL nak siapkan on Monday... GAGAL!!!
Tapi Alhamdulillah masih ade yang simpati... kak ju...abang mior...syazmil...kak nozi  dorang banyak tolong aku... huru hara la jugak departmen Acc hari tu...TERIMA KASIH... !!!
dah mula sayang pada mereka :)
the end...pukul 3.00 pm tadi aku submit... berlari-lari ...berkejar-kejar dengan mesin ajaib...si photosate tuh...
terjerit jerit orang panggil aku... "wany...REVIEW "  "syazwany....invoice"  "wany hantar dekat TAX" interkom pun tak nak kalah... "wany ade cake oreo cheese kat atas ni...hang naik la atas"  :)
LETIH!!! Bukan pada badan..tapi LETIH pada emosi dan otak...
aku Manusia yang masih tengah belajar...  TERIMA SAHAJA
aku buang masa sekejap...aku bukak email formal aku... tengok Inbox... ada satu Email baru...
she said "LIVE BY THE DAY,,, NOT TO WORRY ABOUT THE FUTURE... OK!!!" - Dr.Harlina :)
satu spirit baru meresap dalam Jiwa aku... alhamdulillah...

aku tekad..TAK NAK BUAT OT minggu nih...TEKAD!!! 
After 6.00 pm aku blah..dengan penuh bergaya... 
aku cari pertrol pump...isi minyak untuk mr khancceeell dan aku grab chocolate Vochell  RM 2.40  :) 
chocolate and ice cream is one of your BFF kan...bile time tension... :)
Mood dah jadi okie dokie... Syukur :)
meet may Trainee Mate :) miera : nina :wany : she : ruby :)
 ouh...yer..baru perasan...aku sorang je yang tak Bermata Empat...lalalalalalla~~~

nota Gim :
esok nak lepak Gim ROCKAFELLA you ollzzz...nak bina badan sangat !!!

nota Ramadhan :
Selamat Berpuasa... :)

nota Cerita :
anda update entry baru yerk!!! kerapnya anda update...bahagia nampaknya... alhamdulillah...
tapi..kenapa saya rase apa yg anda update tuh mcm nak bagitau saya yang anda tengah bahagia sangat???
rindu nak tengok anda senyum :( rindu nak dengar anda ketawa through the phone :(



9 comments:

. . . h u s n a . . . said...

taya moody2 k... :)

Nurul Ain Hanas said...

biase la tu time jd bdk prctcal,,sume nk down kn kite,,ape2 pn aku mmng minat giler bce blog ko ;p

Nurul Ain Hanas said...

biase la tu bile kite prctcal,,sume orng nk down2 kn kite,,sabar la yer,,ape2 pn aku mmng pminat kpd blog ko nih,,aku suke bace weyyyyy

**hudalulu** said...

hahaha... aku dulu pun selalu rase letih otak. sampai rasa nak muntah jugak lah.. hehehe. aku pun tengok gambar ni semuanya pakai spek. hahaha. pape pun, jgn rasa down sangat k. hehe

I said...

bz gile ko kan. haihhh. sabo je la.

Ieda said...

hye dear...nk tanye..sape makwe amirul hadi?nk kenal jugak..mesti cun cam die..hahah..TQ

. . . h u s n a . . . said...

haha wani... aura pebende yg ko mksdkn nehhh...

Nazry Iskandar said...

wah, specky gang! except anda! :P

merahitujambu said...

dear...ritu kan tukar templet...jadi hilang link nasib awok komen..salam ramadhan...

Related Posts with Thumbnails