LuLLiL f.r.i.e.n.d

Saturday, 2 July 2011

i MISS

gilleer bosan hari ini...!!!!
iyerp...untuk orang-orang mcm aku ni...seharusnya menanti-nanti HARI SABTU DAN AHAD...
untk feel free dari kerja - kerja yang tak pernah habis.... 
dari pagi tadi miss otak dah pikir.... "what to do today???"
bilik and almari dah siap kemas...tapi katil dah start sepah balik...kata hari cuti...nak la guling-guling  atas katil...
serius rasa nak keluar...tengok wayang mungkin...bowling pun ohseeeemmmmm....
tapi takda siapa nak teman....
aku turun dapur jenguk emak buat ape...
"ma...ani borink....keluar jom...."
mak tak layan.... :( 
aku masuk bilik emak... "ma....ani borink nih....." tetap tak dilayan... :(
aku datang lagi dapur.... "bile adik nak balik rumah ni....adik cepat la balik..." nada merenggek...mintak lempang sekaki.... 
alhamdulillah baru emak response....emak cakap "ha...baru tahu  nak suruh adik balik rumah...kalo ade adik dekat rumah...berkelahi je...gaduh je..." wuaaaaaaaaaaa......... nak merenggek laju laju....
my angah balik rawang weekend ni...tapi my angah sibuk dengan bakal suami pergi kursus kahwen...
ceit,,,, ade  jugak my angah ajak pergi sekali kursus kawen...
maaf...tak de feel nak pergi.... :(

serius miss haty tengah memberontak giler giler ni...tak de ke umat manusia nak hantar texting kat phone aku nih...asyik mak cik maxis je yg hantar text kat aku....adoyaiiii bosan nyer!!!!
bile on FB...tak habis habis umat manusia  "BERSIH KUNING" bohsan lagi....
kite tgk youtube la...okie dokie..besh la jugak...
nak tengok TV,,, tapi opah tengah layan citer hindustan... haiillaaa.....

untuk buang rasa bosan...aku jenguk jenguk balik gambar lame-lame....
heehhehehe...terubat la jugak rasa bosan tuh....
boleh la nak  sengeh sesorang dalam bilik ni... :)
bile tengok gambar lama-lama...rase diri ni sangat TUA... tak sedar pun diri ni dah ade angka 22...
cepat sangat masa berlari-lari... 

gambar yang paling buat aku rindu....

the power puff girls...   bublesyah : wany blossom : buttercupbyla   :)

sahabat-ahabat matix...KMNS the best!!!!  syam wany n asya...
syam pun dah nak jadi wife orang dah bulan 9 ni...walaweeeeh....sungguh tak percaya....
asya.... dah lama tak panggil ko "budak kecikkkk"   :)
life at KAB UKM...
semua dah bawak haluan masing-masing... 
ada masa dan peluang kita gather balik...cukup la setakat say "hai"...hugs and kish sikit sikit...
and bertukar cerita....

and RINDU INFINITI....
"can we undo this memory??? ouh....maybe undo a mistake.... :( "
R.E.D.H.A lah miss haty....

nota sebulan :
sebulan sudah aku jadi warga SALIHIN CONSULTING... somtimes rasa seronok sangat berkerja.... tak kesah la blk lewat malam.... dengan syarat...orang sekeliling...terima la aku seadanya... fighthing wany!!!

nota RINDU INFINITI :
rindu yang memang tak boleh nak cakap....air mata je terluah...again.... "wany kan kuat...."

nota mengidam:
indulgence Secret Recipie...
"adek cepat la balik...teman kak cik keluar.... "

10 comments:

~kiinaa~ said...

wany, nota rindu infinity tu kat yg ehem ehem tu ke? :p

mizzbutterfly said...

ehem ehem tak de...rindu infinity pada dia gamabr diatas...hahahahah

~kiinaa~ said...

ehem ehem mmg la xde, dlm hati ade kn? :p

I said...

weh boring jom ah kwar ngn aku. aku cuti sem ni. haha

Hani Maldini said...

sama laaa,bosan banget today =__=

hanie bonie said...

oh indulgence!!! haha

merahitujambu said...

lama x g jungle tracking..nk ikut awok ajk..hehehe...

Liza Razak said...

kalau cuti weekend tak keluar mane2 memang bosan.at least window shopping ke..br best!!

miss kecik said...

trace something from d infinity pic!

storyfromme said...

wah!makan durian kat matrik.

Related Posts with Thumbnails