LuLLiL f.r.i.e.n.d

Tuesday, 9 August 2011

CINTA RASA 17...

jumpa lagi di bulan ramdhan...
pejam celik...celik pejam...senyum sikit-sikit...dah nak masuk 9 ramadhan :) alhamdulillah...
last saturday...aku n family...balik kampung...SG TENGI je!!! kampung aku tak jauh...
masuk highway rawang...exit bukit tagar...dalm 45 minutes dah sampai!!! tak sempat nak mimpi-mimpi...keluar air liur basi...singah mane2 RnR... dekat kan... dekat la...
konon balik kampung nak bersihkan halaman rumah n mop lantai bagai... almaklumlah dah 7 bulan tak balik...
aku tak tolong ape pun...kudrat lelaki lebih diperlukan... dan kudrat aku hanya untuk  TIDUUURRRR!!! nice..
then...sunday after zuhur sibuk sibuk balik rawang :) then... abah cadang  "kita bukak puasa kat luar la!!!" 
yehhuuuee!!! bincang punye bincang...set up tempat berbuka kat Batang Kali aje... alahai... 
kisahnye...mak yung n abah tgk TV3... ade rancangan bf si yuna tuh [luper la name die ape...] temu buat si kacchhaaakkk berghhyaaaaeee bf cik Munira yang tak jadi tuh...FAHRAIN AHMAD :) 
bf Yuna n FA berbuka puasa dekat restauran Cinta Rasa 17 !!! [Kenapa nak 17????] 
so g la book... "abang...saye nak book untuk 12 orang makan...bla..bla..bla..bla..."
"ok..boleh dik..bak number telefon..."
"abang...malam ni Fahrain Ahmad berbuka dekat sini tak...???" ;)
"heheheh...tak dapat la dik...itu minggu lepas..." :(   "cancell la booking tadi..."   aceehhhh~~~~
cuci mata jom.... :)
 pengantin baru :) my cousin..edy n mien....
oooouuhhhh oppaa!!!
 ikan..siakap kot...tak tau masak ape...makan je tahu... :)
buuuudaaaakkkk uuuussssssyyyyyyyuuuuukkkk!!!! dengan emak....
farhan and the kulinari :)

RECOMMENDED larhhh!!! the price...seriusss...reasonable..and of course la affordable... worth it la... :)
so meh...serbu restaurant CINTA RASA 17....  geli tekak la  nama retaurant ni... :) haiiilaaa...

nota untuk orang yg jauh:
orang Ipoh my Angah,,, orang Sabah my Ayung....n orang Gemencheh.... my abang... JANGAN JELES Okie..we oll berbuka puasa ramai-ramai...emak yang belanja okie... tapi emak kata "nanti dorang balik kita pergi la lagi... " yahuuuuu :) ke orang JB yg  nak open table???...muahahahahha :)

nota Rindu :
lagi rindu berbuka di TIKL n of coure Bangi...syurga makanan....

akan ada masa tiba-tiba kita tak pasti apa yang sedang kita lakukan kerana apa yang kita paling harapkan, kita paling takkan dapat -ZahirilAdzim :)



4 comments:

izzati neL said...

wah lme x up date!!
slmt bpose wani!

Heidi Shafiq said...

wahhh.. :D

HaMiZah said...

macam over je kain atas pinggan tu.hahaha
besttnyaa dapat buka dengan family.aku tak berkesempatan lagi kluar buka ngan family. smua pun busy =(

merahitujambu said...

wah..nama restoran cinta rasa eh???=p..cm best je..nk g laa

Related Posts with Thumbnails