LuLLiL f.r.i.e.n.d

Sunday, 17 July 2011

NOTES only :)

assalammuailaikum... :)
lama tak update kan Mr LuLLiL!!!
untuk mereka-mereka yang biasa baca entry mizzbutterflysenafas MESTI dah biasa dengan gaya penulisan aku ... [serius ayat bajet gilllosssss] apekah???
the end of entry mesti aku tinggalkan NOTES...
so quick entry for this time....aku buat NOTES je....  Notes From My Heart or Maybe From My Heart :)
nananana....both lar!!!

nota JIMMY SHANLEY :
yezzzaaaa...papa zahrah dah approve me kat FB... :) wink.... seminggu dah add...hari ni baru approved...
tapi rasa excited tak sama dengan rasa excited bile mirulhadi approved me kan... ;) 
"be a great papa jimmy "

nota agar-agar oreo :
pn syikin...thax share resipi...  saya berjaya buat agar-agar oreo :)
rasa??? rasa agar-agar oreo lar!!!


nota BFF time breakfast :
ouh yehhhh...semenjak mula praktikal ni... falling in love with Kit Kat and Nutrigen...or sometimes Vitagen...
berakfast dalam mr khanncchheelll je u olls :) tengah-tengah jammed tuh sempat je...
sambil toleh kereta yg ada di  kiri dan  kanan... haish....mcm-mcm ragam  orang  drive kereta bila jammed kan...
like...korek hidung la...sengeh sesorang la...make up bagai la... berkerut dahi la... and mcm mcm lagi....


nota internship :
so far alhamdulillah...masih dalam usaha nak sesuaikan diri dengan orang-orang baru...
alhamdulillah orang-orang baru blh terima kewujudan diri aku dekat Salihin Consulting...
kena marah??? of course...kena la... :(

nota Nisfu Syaaban :
dua tahun lepas orang dengan KAMU puasa... for the first time Kamu call orang time  malam Nisfu Syaaban... Kamu cakap "mama ajak puasa" orang memang plan nak puasa pun... rase semangat je nak puasa hari tuh...walaupun kelas agak pack...sampai pukul 7 pm baru kelas habis... orang baru nak text Kamu nak say "selamat berbuka"  TAK SEMPAT... 
Kamu dah text dulu tanya berbuka makan ape... orang lambat reply... Kamu called tanye nak belikan ke??? orang memalu tak mau ;) [mengada sangat!!!]
TAPI  itukan dua tahun lepas :(  TAK PUASA PUN HARI NIH!!! heheheh

nota sengugut :
saket sangat!!! :( kaki dah sejukk....tekak dah mual-mual...tidor adalah ubat terbaek...

nota AmirulHadi :
lame tak cakap-cakap pasal dia...ouh...rambut baru dia yg gillosss orraaanngeee.... 
ehhh sekarang aku  dah friend dgn gf mirul yg sebenar :) yuhuuuu.... giller sporting tau gf mirul nih :)

nota Bye !!! :
hehehe dah tak tau nak cakap ape... Bye :)
LoL yerk!!! "lots of love larrrr!!!! "


8 comments:

Shawn Razaleigh said...

mcm sedap agar2 oreo

merahitujambu said...

agar2 oreo??seperti menarik nama dan menarik jika di mulut kaka tira..heee..nk satu..x habis dia dgn amirul dia tau..hee

miss kecik said...

ala... sape gf mirul?

~kiinaa~ said...

notes belaka, busy bebenor cik wany :p

LeMaNtO said...

rasenye tulis notes gini lebih efektif. aq rase macam tengah bace harian metro. padat,cepat,mesra~ koh3

isandraviolet said...

huhuhu~ amirulhadi lagi.. dah gak dah.. hehehe~ gf mirul?? ann tu ye??

nurul afiqah said...

:)

nurul afiqah said...

:)

Related Posts with Thumbnails