LuLLiL f.r.i.e.n.d

Friday, 1 April 2011

LUCA PACIOLI CREW

hye APRIL :)
cepat sangat masa ini berlalu... tiba-tiba je dah jadi april...heh...tak sedar pown...
saat ni tengah dengar lagu PULANGLAH by AWI RAFAEL :)
just nice song la...

orite...who is LUCA PACIOLI...???
dia nih dikire bapa perakaunan... yang kenalkan sistem debit and kredit...
siapa yang pernah amik subjek prinsip perakaunan time form 4 mesti biasa dengan nama ni kan..
aku bukan nak cerita asal usul LUCA PACIOLI ni.. korang boleh google sendiri bukan...

dekat FB sekarang dah boleh create group kan...
so thax to muna...coz die dah create kan group "LUCA PACIOLI CREW" 
untuk student acc batch 2008/2009 UKM...
konon-konon senang la nak berinteraksi...share some tips for final exam or mcm-mcm info yang boleh dishare la.. yer..nak bergossip pun boleyyy!!!
ala..mesti korang pun ade group sendiri kan... hikhikhik...tak kesah la group itu bermotifkan ape...

nextweek dah nak start stardy week ...then final exam...
dan student account batch aku akan bawak diri masing-masing...pulang ke kampung halaman sendiri
untuk practical atau nama glamer sikit internship atau lagi glamer LI (latihan industri)..
as account student kiteroang kena buat internship dalam tempoh  6 bulan...lama bukan..
 itu lah yang diwajibkan oleh MIA (Malaysian Institute of Account) :)

so kiterog mcm sedih la...coz kire punye kire..kiterog tak akan jumpa dalam tempoh 10 bulan...
sebab cuti semester akan datang  mcm panjang giler kan...
10 bulan...???? lama kot...nak kandungkan baby pun boleh...:)
sebab tuh la kiteroang nak buat makan-makan...
tapi tak semua dapat join..coz..assgment tak siap lagi...esok ade presentation..nak date dgn bf n so on la..
tak de hal la..biasa la tuh...
raikan apa yang ada...dan hargai saje dan..enjoy la!!!!

we oll decide nak makan dekat ANTARABANGSA STEAMBOAT seksyen 9 BANGI
recomended la weh!!! nak buat double thumbs up!!!
 murah   RM 20 je kot!!! better than REDWOK la...
tapi ice cream REDWOK lagi besh!!!
sambal die awesome!!! die ade steamboat n ade bakar-bakar sekali
jeruk die sedap...sedap...nak cakap..sedap lagi...
 see...dah tak pandang kiri kanan da...heheheh ghairah tengok makanan...
 aceh...memasing nak try gune chopstick :)
 ha...pandang pun mr redsony :)
comel...comel..comel...
 ice cream..ala-ala tutti fruti...ceh...tak sedap sangat...tapi aku tambah dua kali la jugak...heh :)
habis...sepah gile meja..nih mak mentua lalu ni...cancel la nak buat menantu :)
tersandar lepas makan :) iema,wany.ija :)
azraf!!! the only student lelaki yang join...heheh yang lelaki lain busy buat asgment agaknye...
majlis baca doa lepas makan...
bayar...bayar..bayar... 
she is ramah!!!! die la yang organizekan makan-makan ni..
"tahx ramah"... actually harga die RM 22 seorang..tapi sebab kiteroang pergi ramai..dapat la RM 20... :)
ngeeee :)
mereka-mereka besh!!!!
"korang happy stardy weekzzzz...happy final exam...jaga kesihatan mingu2 nak exam ni... banyakkan minum air...cuaca makin panas... saling mendoakan untuk kejayaan kita semua... jangan rindu aku :) agak-agak tension stardy...turun la stadium..jog sama-sama... weee...and nak say sowryy if ade buat salah sama ada aku perasan atau tak... 0-0 yerk..."

nota kena ingat:
dah setahun bear-bear ade dengan aku... thax for give me the bear-bear...:) i really appreciate it... tapi..orang terpaksa jauhkan bear-bear ini dari orang...orang promise...nanty orang tido balk dengan bear-bear ni... orang rindu bau bear-bear ni!!!

nota kenangan :
setahun jugak perkara ini berlaku...  I love MY eyes!!!!

thax for reading!!!
assalammuailaikum  ;)

17 comments:

~sakina~ said...

saye tak kenal pakcik luca pacioli,
saye cume tau pak cik kirchoff, pakcik faraday dan keluarga nye sahaje :D

saye tak pandai makan guna chopstick~ =,='

ayu aziz said...

auuuchh~!!! ade gmbr sy! hahaha
gdluck jugak kpd cik wany~!!!
semoga apa yg diimpikan tercapai!!
*wink2... =p

aqamz said...

best wani.. makan ramai2. tapi curious nape 10 bulan cuti..

huda holland said...

hikhik..rahmah dah macam minah ceti betul dah...haha....best2..aku sanggup lambatkan latihan hiwar aku semata-mata nak join korang...sebab kalau boleh nak jadikan semua kenangan jeeee... :)

I LOVE U ALL... =.=

mizzbutterfly said...

kina...semua..pakcik2 yg kosebyt tuh,,,pakcik fizik kan..hahahahah

thax ramah...saje la promote ko dlm blog aku...

niz..kenapa 10 bulan..???cuti kali 4 bulan..then kiterog kena intern 6 bulan..jadi la 10 bulan..

huda...dah dtg blik...hehehe sowrry lupe ko ade test arab lag...heheheh

~sakina~ said...

haha,aah, pakcik fizik belaka :D

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
bella mike said...

besh nyeeee....tmpt tu dkt je ngn umah sye..sonok2 tgk korang..rindu kt rahmah..si organizer..haha..muaahh..tibe2*

mizzbutterfly said...

aceh...ramah pun rindu ko jugak...!!!

SITI NURFARAHHIN RASID said...

maaf x dpt join...huhu...gembira tgk korg happy...(^_^) gudluck wani!!!

bella mike said...

hahaha...lupe lak..rindu wani jgk..nak kepek wani...;p

mizzbutterfly said...

bella..byk la ko punye rindu..ko dgn mar dtg bilik aku nk amik kerepek je kan...hehehe

farrah..its okie..mcm lama je tak nmpk ko...hehehehe

bella mike said...

hahaha..sbb tu la asal nmpk kepek ingt wani..huargghh..nak kepek wani..haha..gile*

mizzbutterfly said...

mak aku dah tukar tempt keje la bell..so dah tak dpt nk makan kerepek as ussual...tunggu raya aje...hehehe

bella mike said...

hehehe..okke2..nnt raya aku dtg umh kau..haha..insyaAllah..;))

merahitujambu said...

bestnye kumpul ramai2..dpt lak mkn teamboat..lagi yummy....

mizzbutterfly said...

steamboat la kakak heheheh..jadi teamboat aje...hehehe

Related Posts with Thumbnails