LuLLiL f.r.i.e.n.d

Sunday, 4 April 2010

THAX...n jaga diri baik-baik

saye tak blh melalut byk sgt...
membuang masa ni...
masa da time n suntuk [sengal~~~]
nak fikir title untuk entry nih pun..jenuh..
"THAX n jaga diri baik-baik" ---> ayat terakhir untuk KAMU
"OK...g hospital elok-elok" ---> ayat terakhir dr KAMU
makanya...
hehehe...KAMU kate nk bagi katak...
orang tak kesah...daun kering pun org terime...
hadiah hari lahir saye la...sebulan lebey KAMU peram..
tak sangke ada peluang untk jumpa kali terakhir..mungkin..
tempat kejadian..depan 4yer amin..bertemankan bibik ku..
depan FEP..bertemankan MUN HARUBIRU..
orang buka kotak itu...
"mun..da rindu die...bear-bear nih..akan buat aku rindu dia..." [nagesshhh]

orang akan letak bear-bear itu disitu...
orang akan jage bear-bear itu...
bile orang kuar bilik...orang akan tepuk kepala bear-bear itu n say BYE...
[blh jadi gile wany nih]
bile nak tito...orang letak bear-bear ni atas kepala...
hari-hari orang akan cakp dgn bear-bear nih...

tak sangke ade short note untuk orang...
minggu pertama..orang akan baca b4 tito..
minggu seterusnye...wait n see la...

oll da readers...mesti da menyampah tahap teruja :) sory..der... just want to show how much i appreciate thez gift la fren = how much i appreciate KAMU la kan...

*starting to MISHH KAMU sangat2...thax for thez gift...tau pas ni mmg tak kan jumpe da..tertanye...haruskah aku terus SETIA??? SETIA pada sesuatu yg sagt tak pasti...ENTAH... n ape yer name sesuai nak bg kat bear-bear nih???terus mendoakan yang terbaik untuk orang n KAMU*

5 comments:

.: Heiress's Life :. said...

ok fine. mmg sweet la kan card tuh. :)

huda rahman said...

banyak yang aku ketinggalan cerita.
kenangan manis jangan buang sebab itu yang boleh buat kita bersemangat..
tapi please..
jangan memberi kesan pada diri sendiri..
jodoh telah ditetapkan..
percaya lah..

mizzbutterfly said...

lala: eeeeeheehhe sweets kan....eee jgn jelesh k...

huda: aku tau agak poyo n rugi if aku terus tunggu...ntah...buat keje sia2 je aku ni...menyesal da,,, tp aku terus berdoa...doakn aku jugak....

iemahim said...

pinjam bebear semlm.....;p....
huhuhu....

mizzbutterfly said...

TAK BOLEH..MUKTAMAD...NAK PEGANG PUN TAK BOLEH...fye pun tak pegang lag tau..hehehe mintak la kat mr sunny ko tuh..hehe :P

Related Posts with Thumbnails