LuLLiL f.r.i.e.n.d

Tuesday, 12 April 2011

nak Video Calls lagi boley ????

update lagi!!!!
pemalas punye cik wany!!!
kali ni punye stardy weeks...aku tak berhawa nafsu sangat nak menghadap buku 24/7... 
tahniah syaiiitaannnn....berjaya 'goda aku'

actually baru lepas habis paper killer pagi tadi... paper advance accounting part 2 :)
3 jam 'bertapa' dekat exam hall...rasa mcm tak mau keluar...sampai lecturer menjerit
"budak akaun lanjutan...keluar...nak tengok paper awak zero ke..." lebey kurang mcm tuh la...
boleh tekan calculator saintifik tuh dengan kadar selaju yang boleh....
senang citer...pejam mata pun boleh tekan la calculator saintifik tuh selaju boleh.... 'berlagak tak'...???
ALLAH tak suka orang 'riak' wany...!!!!
ngehhhh....bagi 5 jam pun belum tentu boleh 'siap sempurna' :) tawakal sahaja :)

semalam...ada orang ... buat video calls dengan aku....terkejut la jugak...
saje je la kan orang tuh nak bagi tahu... "i beli handphone baru...!!!!"
saje nak bagi 'jeleshhhh'


heeee....perempuan baru mengandung....ayung saya... video calls dari sabah.... 'sabah baaahhhhh...'
talking...talking...gelak...gelak... macam tak jumpa 5 tahun...heee...smpat gak video calls dgn 
B.I.L [brother in law] yang tgh drive...tapi tak sempat nak take a pic lorh....

ada siapa siapa yang murah haty nak tolong 'belanja' saya phone baru...???
last beli phone baru time before masuk UKM...itu pun pakai duet elaun time kat matrik...
beli handphone kat atas ni la...dah tercabut dah button.. :(

plan...nak tukar handphone lepas habis intern... alhamdulillah dapat elaun untuk intern...masssyyuuukkk la jugak... tak mau pakai BB mahupun Iphone...CANggggIHHH sangat gajet tuh...
tak gheeetttyyyy...setakat nak boleh texting,calls,videocalls,mms,wifi,bluetooth cukup dah la untuk aku...
so any sugestion...???? macam nak pakai xperia... [dah seassooon kort] tapi tangan aku tak lembut nak pakai  touch screen ni... :(
berangan lagi...intern pun belum lagi...ade haty nak tukar phone...heeee....

nota batak :
baru tahu 3G tuh stand for 3rd Generation!!! adoyai...cetek sungguh pengetahuan am ko wany!!!

nota mengada :
kalo nak wat video calls dgn amirulhadi...boley tak...???? ngeeee... ;)


6 comments:

~sakina~ said...

aku bace entry ko pun baru tau 3g tu stand for 3rd generation.hahaha
haa, aku pun baru beli hp baru :D

HaMiZah said...

xperia bosan lh. xbnyk function.camera pun x cantik sgt.hee
try lh guna bb cam azraf tu. bestt :)

mizzbutterfly said...

miza..bohsan ke xperia tuh...ala...

kina..aceh..hp baru...ko mesti setahun sekali tukar hp kan...heheh

merahitujambu said...

teringt ibu dia buat vedio call dgn adk..adk nk vedio call sbb beli stok niaga..dia kata nampak muka ibu x..funny laa ibu ni

storyfromme said...

gadget paling top sekarang samsung galaxy.best gak la kalau pakai dengan maxis line sekali dengan pakej internet.boleh tengok cite korea laju gile dengan handphone ni.

mizzbutterfly said...

yer ke...blh tgk cerita korea selaju yg blh..?? ala...tak kena dgn jiwa la samsung galaxy tuh..ehhehe

Related Posts with Thumbnails