LuLLiL f.r.i.e.n.d

Sunday, 20 March 2011

itulah SAYANG part 2

selamat hari AHAD :)
ini entry sambungan itulah SAYANG part 1
sebab kakak kakak aku tak da blog...dan dorang malas nak buat blog....
maka...aku sebagai adik yang baek haty...buatlah entry untuk mereka...
dan aku tahu...kakak-kakak aku suka singgah kat blog ni....heheheheh :)
ouh tak lupa bakal abang ipar aku pun suke jugak singgah sini...jangan tak mengaku..

tengok pic terus la  yerk..kengkawan...
sebahagian hantaran... yer...tema pink...kiterog gubah sendiri hantaran... 
hantaran 7 berbalas 5....
yer...da dapat cincin free lagik....hehehhe
bakal mother in law angah!!!

ini amaran okey!!!! tolong tengok betul-betul baju yang aku pakai...!!!

rashid's family :)
ZaRaNi NifWan :)
the "cucu-cucu" :)
heee,,,,the "jiranzzz-jiranzzz"
orite...amaran lagi sekali..tengok lagi baju yang aku pakai...
hey...gurlz up there!!!
thax for coming...huhuhuh buat havoc je kan korang...

okie pic kat atas...aku dah bertukar baju...
kisahnya...aku pergi menjatuhkan baju aku dekat kek pertunangan angah....
terbaek..dah bau kek da aku...maka aku tukar la baju...
dan aku rase aku tak sesuwei langsung nak pakai shawl crumple nih...
rimas weh!!!

alhamdulillah semua majlis berjalan lancar...
hujan renyai-renyai... hujan berkat barangkali...
family dapat berhimpun....gumbire :) gelak ketawa...
hilang semua masalah untuk seketika...
untuk 'orang-orang macam aku' ni...mana lagi tempat yang lebih baek untuk aku...
kalo tidak disamping family...
yah...aku tak de bf...untuk 24/7 keep texting...calling n have a date on weekend...
cheeettt....ayat nak mintak orang lempang lelaju :)

dan paling penting...aku tetap jumpa bf yang aku sayang...
hehehhee....tetibe ade bf balik...how come...???
ariq razak...heheheh die baru pelas excident...
jatuh maen bola...habis jendul dahi...
"napkin afiq tertinggal dekat bilik kak cik la sayang...kak cik bawak blk UKM yerk... ada bau afiq...hehehe"

dan...
aku bersama perempuan mengandung :)
heheheh perut ayung dah besar da...ayung cakap...da ade ibu jari da baby ni...heheheh

diakhir majlis pertunangan angah aku...
mula-mula la ade suara-suara yang mula berbunyi 
"ha...lepas ni wany la plak.."  "wany bile lagi..."
aku da dapat agak da...tapi tak payah la nak get ready nak bagi jawapan terbaik...
sebab da ade orang lain yang tolong jawab kan...
mak yung cakap "no way...tak boleh kawen lagik...tak habis belajar lagi...."
perempuang mengandung, ayung aku cakap "selagi die tak de duet sendiri...tak bina kerjaya lagi...NO WAY!!! nak kawen..."

see..semua orang tak bag aku kawen... :(
jadi...nak berangan pun tak boleh.... haisssh.... 
dan jawapan aku "semua ALLAH dah uruskan...tunggu je apa yang berlaku"
cool tak jawapan aku...???haisssh....

to be continued~~~

6 comments:

nur elfarra said...

perghhh!! wani pink + blue.. wiwiiitttt

mizzbutterfly said...

weweiiiitttt

wawa zakaria said...

cantiknya pelamin tuhhhh ;)
congrats to kakak wanie

well..
kalau wawa jwb jekk tunggu sultan brunei masuk minang. HEHE

bella mike said...

wani pegi kawen cpt..ak je bg ko can kwen awal..kekeke..

mizzbutterfly said...

sultan brunei...???hehehe jauh sgt tuh,,

aqamz said...

tahniah angah :)

Related Posts with Thumbnails