LuLLiL f.r.i.e.n.d

Sunday, 6 March 2011

awak...awak..."awak da KAWEN da"

assallammuailaikum :)
hari AHAD yang berjaya membuatkan hati aku puas 
thank you ALLAH :)

first of oll nak cakap again..n again... THANK YOU to nabila kula@buttercup byla...
coz...sudi temankan hari Ahad saya... :)
sudi fecth me dekat rumah...sudi dropkan saya dekat Bank Islam...
sudi berpanas sekejap cari rumah orang kawen....:)
sape yang kawen ni...???

ROHAIZAT RAHMAT & NURUL HUDHA
SELAMAT PENGANTIN BARU :)

rasenye...nih la first wedding "kawan-kawan yang aku sayang" yang aku attend...
rasa dah besar plak..bile pergi kenduri kawen member sendiri... sambil bawak hadiah...
dalam haty dok terasa "bile time aku ni...???? " ngeeee...gatal lagi :)
orite...hapuskan angan-angan itu sekejap!!! 
hello new bride n new groom :) :) :)
 kak hudha dengan rohaizat kenal since sekolah lag k!!! kagum... lama kot...
akhirnya kahwen jugak... 'kalau dah jodoh tak kemana bukan....'

last jumpa ROHAIZAT ni time form two...wwawawawaw.... 8 tahun da tak jumpa....
heeeee...padahal rumah dekat saje...
so..jangan duduk dekat dgn rumah aku...
hipotesis :semakin dekat rumah korang dengan aku...semakin jarang aku jumpa korang !!!! 
hadiah untuk pengantin la!!!

eh kejap..kejap...nak singkap balik kenangan lama...weee...
do click 10.01.10 Untuk tahu how i meet Rohaizat Rahmat :)

nota rohaizat :)
awak...awak da kawen da...da tak blh nak calling2 awak bile saye bosan da...
huhuhuh...awak tak bg lagi duet raya dekat kita lagi.....
cepat-cepat dapat baby tau :) nanty boleh saye jadi aunty untuk baby awak...:)
jaga kak hudha elok-elok yerk!!!

nota rasa terharu :
peeps yang drop comment dekat entry lepas...mostly bag support dekat aku...
thank you for ur concern!!!
tak cukup dengan itu...ade jugak yang text aku untuk tahu ape yang aku rase...n still bagi support...
ouh untuk hardfan mirul jugak...cik jezze n cik wana yang keep continue give me support through FB...
"thank you so much friend!!!!"

dan sebenarnya....

 orang yang drop comment tuh dah say sowry to me :) yey...kan seronok!!! yey lagi... :)
tak payah nak jelesh dengan saya...saya hanye ade gigi jogang saje...
dah sah..sah mirul tak kan pandang saye ...dunt wory babe!!!

dan...terakhir...
ape perasaan korang bila...bila...pergi tengok wedding ex scandal...or ex boyfriend korang....???
hehehehe.... tabah haty.....

12 comments:

Jezzebelle said...

thanx...sbb ada nama terselit disitu...hhehehe.
kalo ex-bf saya kawin xsanggup nak datang...saya akan membawa diri ke pulau!!!

mizzbutterfly said...

ala...payah la plak nak pegi pulau...hehehe the best way...redha.. dan teruskan berdoa untuk kebahagian dia bukan..hehehehe

Jezzebelle said...

saya berdoa dari pulau..hahaaha...

CIK FAFAZ said...

dye minta maaf?
baguslaaa.
huhu.
:)

mizzbutterfly said...

mcm mcm la kak jezze ni...heheheh

adek fafaz..yerp die say sorry... kalo die tak say sorry pun tak pe..tak de hal la...small matter jer.. :::) hehehe peace no war!!!

HaMiZah said...

waniiii, aku baru baca post ko yg previous tu. gilaaa ah. motiffff sangat org tu nk kutuk2 camtu.
n serious suka cara ko balas balik kt org tu. terbaikk :)

n btw, selamat pengantin baru kawan wani.semoga kekal hingga ke anak cucu :))

mizzbutterfly said...

hheheheh motif die..die jelesh kat aku..tak pe..aku paham... die jels je tu..die dah mintak maaf pun...
terlaju perahu blh diundur..telajak kata...sndiri pikir la...

heheh aku pun tak tau mane dtg kekuatan nk ckp mcm tuh dekat die...

*luv Syahnia* said...

mggu ni ramai plak wed kne attnd
jenoh nak beli adiah..ekeke

slm pknalan ;)

miss kecik said...

dear, ak mst xkan mmpu pegi weding die..
gile kental ko.. *kagum!
pinjam, nak curi hati yg tabah itu! ;)

merahitujambu said...

EHEM.KAMO TU BILA LAGI??JGN TY AKAK EH..=P..BESTKAN TGOK KAWAN2 KAWIN..SENDIRI??UHUK...*DLM HATI TAK SBR GAK NI

mizzbutterfly said...

syania..tq for follow...
kak merah jambu...ehhehehe...again..akak la yg kena kawen dulu..akak da ade abang gagah!!! hehehe

dyla..aku tak tabah...tapi aku ade rasa mahu pergi...bile aku pergi..mind aku kosong...bile aku nmpk wife die pegang tangan rohaizat...aku toleh tempt lain...dan aku ckp...wany...die da jadi lelaki orang....time tuh kot...aku tabah,,,

Miss Nadia said...

mmg terasa pn bile kite g wedding ex bf kite yg bersanding ngn org lain :(( apepn kena chill gak :) kumbang bukan seekor hehe

Related Posts with Thumbnails