LuLLiL f.r.i.e.n.d

Friday, 14 January 2011

thank you AMIRULHADI ;)

MAK CIK JPA DA MASUK!!!
Terima kasiiiihhhh MAK CIK JPA...sebab da masuk!!!

ouh....alhamdulillah... rencana hari ini berjalan dengan baik...
sekali lagi...JUMAAT yang indah lagi :)

nak cerita sikit boleh???? cerita semalam...punye...boleh kan..boleh kan...
semalam period!!! iyer...yang orang perempuan selalu kena tuh...once a month tu!!!
choi!!! sengugut tak hinggat saket die weh !!!
muntah-muntah...badan peluh-peluh...tapi sejuk je kaki ni...mual tak hinggat
guling-guling aku kat dapur...
"tq widda sebab buatkan wani air limau"
before thez..aku ade citer..aku makan spirulina...
tapi aku dah berhenti makan... sebab aku tengok bile aku mkn spirulina...
nafsu makan aku makin menjadi..yg menyebabkan...berat aku naek mendadak giler!!!
ok..bukan niat aku nk salah kan spirulina tuh...mgkin..aku yg gagal merancang kehamilan pemakanan!!!

bangun pagi ni...perut dah tak saket :) pergi kelas senang hati...
sampai kelas member ckp "wany jpa da kuar..aku dah chek "
olllriiitteeee :) then keluar kelas...settle kan sumer masalah!!!
yuran pengajian - done...bendahari UKM da potong kan "terima kasih mak cik bendahari"
dalam satu jam sahaja...aku selamat buat pelbagai perkara :
 *masukkan duet dekat tabung haji sambil bayar hutang dekat angah
 *masukkan duet dekat ASB dekat PEJABAT POS UKM 
"kan AZAM tahun ni nak kumpul duet banyak-banyak sebab nak KAWEN dengan AMIRULHADI :) "
 *tangungjawab kepada negara dah buat... apekah...??? yey dgn ini saya NORSYAZWANI BT MOHAMED RASID sudah selamat mendaftar sebagai pengundi...yeeeehaaaa!!!!


okie..fine...kenapa tiba-tiba AMIRUL HADI ade dekat notification aku nih!!!!
*senyum...tak usah kata apa-apa...senyum :) : ) : ) *
alamak.... die da bace la plak..ape yg aku dok comment-comment dgn member alam maya...
hak...hak..hak..
die da tahu la plak... ape impian aku kalo aku jumpa die...hakkhakk..hak...
*senyum...sambil pejam mata....*

IMPIAN aku kalo aku jumpa die...aku cuma nak cakap
"hey...amirulhadi...nak amik gambr dgn awak sekejap...awak senyum jgn nampak gigi tau..sebb gigi awak tak lawa..boleh...???"
"awak ade masa free tak..jum..saye nak makan-makn dengan awak n kawan-kawan saye  kat mapley....dengar citer awak suke lepak mapley...saye tak de hal nk lepak mapley...jum..jum..jum"

dah..itu sahaja!!! 

okie dokie..muka bahagia...
perasaan sekarang, gile tak sabar nak balk rumah..nak cerita dekat mak, abah, angah,man n anep 
"AMIRUL HADI balas comment kak cik kat FB "

jangan la marah aku..sebab aku gedik excited cerita pasal AMIRULHADI comment balik!!!
aku just menyatakan rasa malu dan excited je!!!
yer la..aku tak pernah ade kawan dengan artis... :(
dekat FB aku hanye LIKE PAGE AMIRUL HADI je...!!!
page AWAL ASHARI ke...page LEE MIN HO ke..
tak pernah aku nak LIKE ...

hari ini hari jumaat,,,ramai lelaki pakai baju melayu...handsome la korang bile pakai baju melayu...
kalo la AMIRULHADI pakai baju melayu...??? ehemmmmm....

JANGAN ENJOY SANGAT DUET JPA tuh kawan-kawan...simpan-simpan la mane yang patut...heheheheh :)



20 comments:

~sakina~ said...

haha... aku pun azam tahun baru kumpul duet nak kawen :D
belajar jimat cermat :))
pea ass:amirul hadi ensem ooooo

mizzbutterfly said...

kina...ko da ade bf..lame plak tuh berchinter,,harus la kawen cepat...ehhehe
amirul hadi tak handsome la..sexxyy as a guy :)

CIK FAFAZ said...

yeayyyy! bleh belanja sy!
huhu.

mizzbutterfly said...

heheheh tunggu akak kawen la dek..baru akak belanje,,

. . . h u s n a . . . said...

jpa da msuk ??????????????? tade pon~~~~!!

mizzbutterfly said...

untuk student UKM je..kiterog kan da start kuliah sebulan da..ehheh wajib la di masukkan..

puja said...

suka lelaki pakai kain pelekat and baju melayu...hahah

a3car said...

kitorang yg dh lebih sebulann xmsuk2 pun?? haih....

mizzbutterfly said...

dika...serius tak mausk lg..?? parah..parah..heheheh...try la email jpa..nnty die bls..

puja/...comel jugak lelaki paki baju melaty dgn kaen pelekat..

Sharifah Nur Aina said...

wow! kalau laa faizaltahir yg reply comment, mahu buat kenduri seminggu :p

mizzbutterfly said...

sudah la na...hehheh ajak FT dtg rumah kite nk tak..???kite wat knduri besaran...

~sakina~ said...

wany, memang nak kawen.. tak sabar pulak rase nye..hikhikhik~

mizzbutterfly said...

semua org mmg nk kawen kina..lets pray for it :)

merahitujambu said...

sy jugak mkn spirulina elken..tapi nafsu mkn masih terkawal..kadang2 kuat jugak..tapi badan betul2 xmoh neik..napa eh??=/..so sad.

mizzbutterfly said...

hahaah kakak merah jambu kena minum susu gain weight kot... hehehe keturunan family akak kan sume kurus2..so mmg akak akn kurus..

aqamz said...

waaaa.. walau pon aku x minat dia.. tapi nak puji jugak la.. dia ok la kann.. x sombong..sembang juga dengan peminat kan..

miss kecik said...

oh no! ak baru bace!!
ape??!!! amirulhadi coment page ko?!!! oh no!
ok, ak yg pengsan jgk. *jeles =.=!

mizzbutterfly said...

blrekk...nuthing to be jeelsss la dila...eheheh

Anonymous said...

bajet je lbih .
mcm la amirulhadi ske kow .
ckap gigi amirulhadi x cnteq ,
tp kow ske die gak .

**hudalulu** said...

sekali lagi : kita suka kat orang kerana diri die kan? biarlah juling ke, gigi rongak ke ape ke...dah kita suka. biar je lah.

sori lagi aku ter'emo'

aku just tak leh terima orang cakap macam2 kat kawan aku. watdehel

Related Posts with Thumbnails