LuLLiL f.r.i.e.n.d

Thursday, 20 January 2011

100 kalinya bersama AMIRUL HADI :)

baru lepas balk tgk KHURAFAT....gile awesome...unexpected...tak rugi la aku tgk :)
KHAMIS dah dtg!!!
semalam adalah RABU yang WONDERFULL :)
ohhhh deyymmmnnnn!!!! finally...akhirnya...
aku berjaya amik gambar dgn AMIRUL HADI :)
macam mimpi jer!!! ini serius...macam mimpi!!!
sapa yg baca ENTRY aku yg lepas sudah tahu apa impian aku bukan...??
apa..tak tahu...?? alrite...aku bagi tahu sekali lagi...

"hey...amirulhadi...nak amik gambr dgn awak sekejap...awak senyum jgn nampak gigi tau..sebb gigi awak tak lawa..boleh...???"
"awak ade masa free tak..jum..saye nak makan-makn dengan awak n kawan-kawan saye  kat mapley....dengar citer awak suke lepak mapley...saye tak de hal nk lepak mapley...jum..jum..jum"
alhamdulillah...dapat jugak amik pic dgn AMIRULHADI...
a BIG thank you to syafizan ronaldo [captain bola sepak UKM]...
"fizal...sat g aku kena gi lawatan audit...tolang la bg aku duduk blkg AMIRULHADI...kejap jer...plz..."
"jap...ok.."
ouh...TQ gak untuk kakak ju...yg dah ready menyelit kat depan meja bersama mr redsony untuk amik pic aku dgn si AMIRULHADI... :)
speechless...
tgk la kawan2 aku yg lain...dorang pun excited gak sbnr nye!!!
 by the way...sepatutnya SAFEE SALI datang...tapi die tak dtg..tak tau sebab ape...
muka kat atas ni...nama dia CIK HUDA...die la yg bagi tahu dekat FB saye..yg AMIRULHADI nak dtg UKM...
OMG!!! mimpi lagi...tapi down sekejap...
bile...SAFEE SALI tak dtg...
i'm little bit curious la...takut gak AMIRUL HADI tak datang...
finally dengan gagah perkasa nyer...nampak dari jauh 
 "hoyeeeh....ade rambut perang...AMIRUL HADI ade "
 sebelum kejadian...
kami skip kelas seminar..."ma...ani mintak maaf sbb ani skip kelas...satu jam je ani skip kelas..."

well...aku tak amik pun signature AMIRULHADI...
mmg niat nk amik gmbr sahaja kan...
jadi nah ko....hamikkk la gmbr die...


 ouuuuhhh...aku rase AMIRULHADI sangat cool...
tapi rase menyampah tuh ade gak la...
die poyo la weh...tak mau cakap or response sgt bile ade orang tanya die...
suka pass microphone dekat player lain...
yang paling penting...asyik berkepit je dengan HP die...
i dunt know whether he keep texting with his mother..ehem...tak mgkin la kan...
okey fine..keep texting dgn GF die la kan....
mesti nak cakap "sayang i dah sampai UKM...ramai nak amik pic i...u tak jeles kan...??"
dayyyymmnnnn!!!!
TAPI INI SERIUS!!!
AMIRUL HADI bukan fotogenik...dalam gambar tak handsome....
tapi bila jumpa life... "not bad...handsome and cool la die ni"
sungguh...aku suka dia..sbb dia tinggi...dan rambut die besh!!!
rasa nak pergi ikat pokok kelapa je kat rambut die tadi...
mestiii....cooooommmmeeeellll :)

 TQ jugak dekat coursemate...yang tahu aku mmg nakkkkk sangat amik pic dengan AMIRULHADI...
hahahaha..mereka turun jugak..nk tgk keadaan pusanika... tapi tak amik pun pic dengan player-player tersebut...
hehehehh...poster RM 2...ramah tolong bayarkan...
dah komot da..aku baut kipas..sementara nak tunggu sesi photogarpher...
aduhai...tak khusyuk la aku stardy lepas ni...
asik nampak AMIRUL HADI aje!!!

aku rase kena berhenti...
Ouhhh MR LuLLiL...dah ade 100 entry!!!
biarla aku semadikan 100 entry ini dengan AMIRULHADI :)

lepas ni...stop la talking about AMIRULHADI lagi...
akan rindu ke...?? matiiillaaaah....
by the way
"AMIRUL HADI I LOVE UR SMELL"
wangi gile perfume die weh...gile suke perfume die...!!!

kita jumpa lagi yer AMIRULHADI...29 JAN ni...
saya tengok awak kat Tv je yerk!!!
ouh...AMIRUL HADI balas lag comment aku kat page die...

tq kawan2...kerana sudi baca entry double excited...jangan la jemu...
sungguh...aku ada lah manusia...yg bila da suka pada sesuatu itu...
akan benar-benar suka !!! jangan cuba untuk menghalang...

25 comments:

Sharifah Nur Aina said...

haha Amirul Hadi.
xpatutlaa dia keep on texting je. bajet!

mizzbutterfly said...

nk buat mcm ne na...org ade gf..huhuhuhu

HaMiZah said...

akhirnyaaa dapat gak ko jumpa pujaan hati ko tu eh.tahniah2.aku ni pulak xtau bila leh jumpa si ronaldo ni.haha

mizzbutterfly said...

ko demand..tinggi sgt la miza..huhuhhu ..ronaldo..aduhai...dlm mimpi blh la kot if nk jumpa die..

CIK FAFAZ said...

amirul jer?
khairul fahmi tak dtg ke kak?
heeee

mizzbutterfly said...

kalo die dtg pun dek..aku wat bodoh je..hehehe fokus pada amirul hadi..

merahitujambu said...

sukanyaa dia eh...sanggup tu...hehehe..

aqamz said...

jeleessss!!!!!

Anonymous said...

I love mizzbutterflysenafas.blogspot.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
Best regards

~sakina~ said...

aku suke gak mamat ni, rambut style tapi apesal dlm gamba ko ni die cam kerek je
grrrr~~

mizzbutterfly said...

nez; tak payah nk jeles...amirul hadi ni kind of shy man jugak la..

kina: ko pun suke jugak...huhuhu..rambut die mg style..kena la dgn die..yg buat die look very sexxyyy...

N U R U L said...

eh, muka si amirul hadi ade iras-iras cik wanilah.heee ;)

mungkinkah jodoh?? ehhe ;)

aku jelesssss!!

mizzbutterfly said...

matilllah..tipu sgt tuh nurul...mirul tuh type puteh cina celup...

aku nk dah nk type beyonce punye kulit...kikkikiki..mane dtg nk same nyer...

. . . h u s n a . . . said...

hahaha... bru bce blog ko mehhhhhh :p
aku tgu ko update ta update2..mcm pelik je.. g terus kt blog.. ta prasan kot mse ko update ni.. klaka.... :p

mizzbutterfly said...

hahahha lawak la ko nih...hehehe tu la busy herbalife je kot..hampir lupe blog aku...

. . . h u s n a . . . said...

hahaha....jgn ar tacink~~ aku akn cbe jln2 kt blog ko... :)

Anonymous said...

da la mke cm chibai !
prasan mcm AMIRULHADI ske kt ko !
hahahaha !
ko bkn taste die kowt !
x padan ngn jongang , nk kte gigi die x cntik plak !
mke ko mcm cm PUTUT kowt !
x ssuai lgsung ngn AMIRULHADI kowt !
hahahahahaha !
geli ketiak !
hrp je pakai tudung !
prangai mcm FUCKER !

ain saranghae =) said...

WAH !!
Mesty Best kn ??
Kalo saye leh pengsan kot at situ !!
HAHA !
Jelez nyeeee !!

Anonymous said...

sye mntk maap...!
sye ckp mcm tu sbb sye jeles n mrh...!
sorry again...!
:(

**hudalulu** said...

mak aih...marah nooo si anon ni. panas pulak hati aku cakap kawan aku macam2. nasib baik dah mintak maaf. soipan betol bahasa.

sila berfikir dengan rasional. kita ni peminat. or mungkin cik wani ni hard fan of amirul hadi. tapi rasenya sikit pun cik wani ni tak menyusahkan orang lain. perghhh..panas nya......

adoi. sori lah beb.. aku lak ter'emo'. =(

Miss Zati (^___^) said...

walaweyh.. bestnyer..!! manyak untong maaa... hee~ :)

nur atirah said...

waaa.... td search gambar amirul hadi...tak disangka2 jumpa blog nie.... bez lah awak dah dpt jumpa..... hikhik

Cik Purple Pinkypuff said...

T_T jeles giler tengok ..T_T

cerita qila said...

mesti best kan ??
adoyai ,
jeles nyee !!
bile la syaqila boleh jumpa die erk ?
haha* entah lah :)

Anonymous said...

Dia msg gf dia kam hanita lak tu. Hehe. Ingat lg masa org interview dia tanya artis malaysia spe dia suka. Dia kata fazura. Sekarang gf dia muka mirip fazura.

Related Posts with Thumbnails