LuLLiL f.r.i.e.n.d

Friday, 7 January 2011

adakalanya menjadi KESERONOKKAN bila kita TIDAK TAHU SESUATU ...

hye!!! JUMAAT yang indah  :) alhamdulillah...
how about others ???
oh ye!!! tahniah cik wany.... first entry for 2011... *senyum...tak usah kata apa-apa...senyum : ) *

class.. at 8 am..wat ..8 pagi...??? hukhukhuk....
having a brunch at FST [fakulti sains n teknologi]
bihun sup utara soooodaaappp & air oren share dgn iema...

at 2 pm keluar ke ALAMANDA...
again n again...MAK CIK JPA TAK MASUK LAGI... 
maka tak singgah mana-mana pun...pergi carefour sebab nak beli barang-barang untuk dinner...
WANY = MASAK  *sangat tak sesuai* 
housemate yang terbaek yang tolong masakkan..

at 5 pm... yurgh....turun ke padang... mengeluarkan peluh yang mgkin tak  sudi nak keluar...
maen game ape...?? haaa...ape lagi..NETBALL saje...
dengan siapa??? coursemate terbaek :)
konon-konon nye aku la yang paling star, yang paling gemppaqqq reti maen netball...
then mereka-mereka ini tak reti sangat nak maen...
huhuhu....hanya suka-suka aje...sharing ape yang ada untuk mereka...
here is some pic :)
 game pertama :) : )
ouh...huhhuhuhu...gelak aje...mcm nak ajar budak tadikan maen...
dorang sangat semangat nak maen....
but serius... INI SERIUS...menghiburkan... *perut maken bunciiittt sbb gelak melampau *
 norlida...try shoots....heeehhehe
practice make perfect kan !!!!
 penat!!!! minum kejap....
 
 si comell... ezzah n mizza :)...heheheh "ezzah confident ezzah...higher ezzah "

 us :) oh yer...bola futsall yerk..
hahahah...mereka ini hebat..wlpun tak pandai sgt maen netball...
tapi futsall dorang sangat terer okie...
aku pun tak reti maen futsall
UKM 2011...
haiiiiyakkkk!!! cepat nye masa itu berlari...
lagi setahun lebeh je lagi nak grad...
sedar-sedar je da jadi tahun 3 kat UKM ni...
ILOVEUKM :) tapi...kenapa MAK CIK JPA TAK MASUK LAG ni....???
kami lagi....
PELAJAR PERAKAUNAN UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA BATCH 08/09 :) :) :)

okie...adakalanya menjadi KESERONOKKAN bila TIDAK TAHU SESUATU...
maksudnya... mereka-mereka ini..bukan la tak gheti sangat maen netball...
tipu la sangat..mesti korang-korang sume pernah maen netball kan...
kat sekolah...at least sekali dalam seumur hidup korang...mesti pernah punya...
cuma...biasala la...benda yang tak biasa kita buat...akan jadi tak biasa la...
tapi benda yang tak biasa kita buat..kalo kita da biasakan..ianya menjadi mudah :)
so... bila kita tidak tahu sesuatu...dan kita cuba nak tahu sesuatu itu...
maka we try very harder untuk tahu sesuatu itu...
then..yes!!! kita da tahu...dan kita seronok !!! got it ???

gila seronok lepak dengan dorang...gelak tak sudah...
walaupun kira kanan kat padang penuh dengan jejaka-jejaka pelbagai bangsa...
we oll tak heran pun...laughing...laughing...jerit sana sini..
we really do not care about others!!!

lida.rere.mizza.ezzah.muna.syazuani.mun.iema.norine
tq...for the best riadah today :) hahahaha!!!
nextweek kita training lg yerk !!!


pesanan untuk cik wany :)
nak jadi gf amirul hadi kena la rajen bersukan kan... :) :) :) hua..hua..hua... boleh la nanty amirul hadi ajar maen bola kan...??? ape...??? tak boleh...???? wany berangan...??? 
berangan tak kena bayar kan...???


 have a good day korang... and....really thank you for read thiz entry :)







16 comments:

puja said...

yeah!our best netball player

izzati neL said...

wah aktif lg bermain.. good2..

HaMiZah said...

memang sangat2 best enjoy je main semalam . thanx ya coach wani sbb sudi mengajar kitorang.

p/s :aku linkan post ni kt blg aku tau (:

mizzbutterfly said...

puja: biasa shj!!!
budak kechik : hikhikhik..haah aktif lag...
miza: tq...share je la link tuh...

Sharifah Nur Aina said...

best x belajar akaun? *nak ambik akaun nii. tapi risau SPM dapat B.

Zulaikha Nurdin said...

masih aktif ye wani..bestnye... suke..!!

mizzbutterfly said...

tq chep...!!!!

Noraini Salleh said...

masak uolssss..gigih sgt!! haha~

mizzbutterfly said...

u la...yg plg gegehhhh gile..

CIK FAFAZ said...

pergghhh.
jeles tgk akk main netball. lama tak main.
huhu

mizzbutterfly said...

tak payah nk jelesh dik...g ajak mmber2 main..

Hanim Mahali said...

lama tak main netball sejak graduate ni... tengok gambar tu rindu pulak nak main...

NorAzalya said...

eh wani, yg baju coklat tu name die syazuani kan? mmbr aku tu. hee :)

mizzbutterfly said...

haha..haah.kawan ko...

Noraini Salleh said...

ade nme i d situ..kaedahnye!! haha~

Anonymous said...

apa yang saya cari, terima kasih

Related Posts with Thumbnails