LuLLiL f.r.i.e.n.d

Wednesday, 6 October 2010

i'm not a GOOD player !!! sekian.... =)

LuLLiL...
ooppss...dah tak terkira plak...berapa syawal hari ini... :P hehehe...
tapi masih dalam bulan SYAWAL lg kan...???
tahniah pada mereka yg berjaya habiskan puasa 6...

okie dokie...tak de mood n idea nak update blog ni...
sebab rase tangungjawab pada LuLLiL ni la..aku paksa kan diri untuk update blog ini...
walaupun tak de mood nak update..blog  member yg lelain..aku setia terus bace yerk...
especially blog cik izni..meh...raye sakan ko yerk kat JOHOR tuh...
n untuk puan cikin...lecturer kat matrix...herm....bahagia selalu yer cikgu...
ouch...tak lupa budak comel...zaty...dan kaki barunye...hehe eh...kuliah baru zaty la...
lg tak lupe...bestfren ever en najmi...abhir super duper hot..kembali berblogging...heheheh [sengal punye otak]
n many more !!! jelesh pada anda sume...coz anda banyak idea untuk di "sharing"kan...
aku pun ade...mannnyaaak...tapi tak terluah dek kekangan masa n mood yg tak menentu... damn!!!

baek...last weekend... aku join lagi SUKEM UKM...
SUKEM UKM ni..macm..perlawanan sukan antara kolej-kolej dlm UKM la...
aku wakil untuk netball team kolej aku ler.. [KOLEJ AMINUDDIN BAKI]
the only game yg aku rase..aku terer main...terer disini membawa maksud..aku paham  basic n technique die...tapi tak de la sampai terer  maen untuk Malaysia bg Sukan Komanwel kat Delhi tuh kan...

so make it simple...anda sume.. mari menjamu mata dgn beberapa gambar yerk...
mcm biasa..kita mulakan dr gmbr time aku first year
[saje nak tunjuk bukti yg aku join netball amin dr first year..hikhikhik ]


 my position as GA aka GEDIK AMAT...huhuhu no la..GOL ATTACKERzzz...
maen position nih dari sekolah rendak kort...standard 4...huhuhu..sebati da la.. :)
okie..serius..rindu mereka diatas ini..ohh..rindu juge ...dekat my black sportshoes..yg da jahanam tuh...huhu
[kasut sukan pertama yg aku beli pakai duet sendiri...hehehe..RM 90++ ler...]

next...second year...
 time second year...dush...sepatutnye..aku tak blh join..sebab kaki baru baek dr retak..
doktor pun tak bg maen...
cik wany kan degil yg amat..MAHU MAEN JUGE!!! 
bibik as penyelaras netball time itu... hanye membenarkan juge... tq bik :)

dilla...aku rindu ko...aku nk dgr cakap-cakap sengal ko..,huhuhu...
time second year..rezeki baek kort..thax to ALLAH dapt la tempat ketiga...
sgt puas haty k...

turn third year plak la kan....
 yg bertudung tuh la bibik saye...die pun jadi penyelaras netball tahun ini..
tq bik..sbb byk bersabar n manage we oll seadanya...
 okie..."i'm so soory gurlz...sbb tak dapt nak menangkan team netball amin for thez year.. sgt upset k.."
:(
 hey...beautiful lady up there...sha shu shen n kak izzah...tq kak izzah..datg UKM..untuk support we oll..
kak izzah ni dulu maen dgn team amin gak..walhal die outsider...
skrg da grad..so tak berani nk panggil die untuk join team ini...
love u kak izzah 
sebab kalah awal...aku mcm tak mau menangis...n tak mau bersedih...
aku beli nasi lemak n makan kat stadium sambil menonton finale bola between AMIN n KKM...
YERGH!!!! tak sia-sia aku pergi menyorak...
menang kort team bola AMIN.. awesome la korang!!! especially yg keeper tuh yerk... :)
[habislah aku kalo cik huda bace nih...]

fourth year????
 entah...mgkin tak maen..sebuk nak jadi wanita berkerjaya...
tp if ade yg nk jemput ajak join...wa tak de hal pun...cik wany onn aje...

kesimpulannya :
sangat susah untuk menerima kegagalan n kekecewaan...
aku tahu nih mgkin last game aku maen untuk team AMIN...
biasenya org akan ckp...biarla kita berakhir dgn sesuatu dgn gemilang...
hampeh...tak de pa...yg gemilangnye untuk kali ini..
CIK WANY GAGAL yerk!!! menci....
tak dpt nk sumbangkan sesuatu untuk AMIN...
I'M SORRY :(

so seriously..mingu ini..minggu yang aku rase emosi tak berapa nak cool...
bukan sebab period...period da tamat tempoh...
ada benda jer yg aku pikir..sekaligus buat aku rase bersalah n tak tenang...
aku tahu ramai je manusia di luar sane..rase mcm nak peyjak je leher aku ni...
hanye satu mahu ckp "anda sumer...jika anda mahu still keep in touch with cik wany...jika anda masih ade keiginan untuk terus berkawan dgn cik wany..sila la lakukan dgn seadanya,,, dan jika anda rase cik wany ini tidak membawa manfaat kepada anda waima sebesar kuman..its okie dokie...leave me!!!"

nota promosi:
sape2 yg rase tak cukup player untuk team netball..blh la contact cik wany yerk..
insyaALLAH akan turun bermaen tanpa bayaran...

thank you for reading n you are alrite :)

11 comments:

. . . h u s n a . . . said...

hahaha....cool la bebehhhhh..... :)

merahitujambu said...

dh 7 hari dh puasa..terlebih..heee

dh lama x men netball.=/

mysara said...

wah3...aktif ye akak ni....

mizzbutterfly said...

izni....huhu try to be cool...

merah itu jambu...good...rajen puasa..

sara: biase-biase je...mende aktif sgt pun..

izzati neL said...

fuyoo.. msih aktif main netball. caya lah.

huda rahman said...

ahahaha..baru baca...makwe hebat pakwe mesti hebat...kehkehkeh..

mizzbutterfly said...

zaty..hehehe mesti la..active lg...huhuhu..rugi la skill kalo tak digunekan..

huda: yer la..of coz makwe die terer...makwe die kan memg softball no 2..tak kan..tak terer...:P noty punye huda..

. . . h u s n a . . . said...

haha... ta dpt lg ke ??? nnt aku cek........ cian ko..

mizzbutterfly said...

kesian jugak la..hehehe..tak pe..aku riso..aku yg slh bg alamat...kikikiki

. . . h u s n a . . . said...

haha... ko cek, bg aku alamat ... ke aku yg salah salin... tp rse da betol..

miss kecik said...

ok. tharu.. [sbb de saya. haha]
u such a gud sharp shuter darl~
dun wori alot la..
t nex sem de lg.. kan2? huhu

Related Posts with Thumbnails