LuLLiL f.r.i.e.n.d

Friday, 26 August 2011

iftar... iftar...iftar... :)

baru lepas tengaok Ramadhan Terakhir...
baca tajuk je dah tahu...mesti ade someone yang akan mati... 
mati tak kenal usia sekarang...
btw..Akhie si driver tuh...not bad.. ;) boleh tahan,,,
saje nak update cerita IFTAR... alhamdulillah...banyak manusia yang sudi nak ajak berbuka bersama :)

firstly... IFTAR @ INTEKMA with my family, my future brother in law and his family... uwaaa....
dua family bergabung!!! MELETUPPP!!!!
 thax to angah n en sahrul..coz sudi belanja kami orang :)
makanan banyak gilllosss... tapi just nice je la rase die... bubuk lambuk die okie dokie la...

my emak with Nayli Bilqish....owesomeee baby nih... dah pandai maen sembur-sembur liur...
pantang nampak gadjet...mesti nak pegang... "hey nayli...nanti kakak jumpa nayli lagi yerk!!!"

seocndly IFTAR @ ISTANA BAMBU RETAURANT...
double awesome...thumbs up!!! dekat decoration restaurant tuh...chantek yg amat... unique..
dah berangan nak buat wedding dekat situ ;) Berangan tak kena bayar pun kan... 
quite exspensive juga set buffet die...TAPI heheheh aku tak bayar pun...
Salihin Consulting yg tolong bayar kan... rasenye price list for dewasa RM49 kot...
sayangnye...aku hanye makan..muffin blueberry die...laksa sedap,,, dua gelas air,,,satu curry puff, dua ketul ayam barbeque yang enak... rugi kan... 
 them... adek en aizat, mama en aizat, she,nina, en aizat, ruby, kak inah,mira & fareez...
pic terakhir before balik!!! 
meet my new friend... 
semua muka tak mandi malam lagi... ;) hikhikhik...

thirdly... IFTAR@PIZZA HUT...with BFF bublezz yah n buttercup bella... :)
thax yah...invite kite untuk Iftar sesame...
kali ni kita belanja awak n bella... and yer..pak cik syuaiba sekali...
 kepala senget !!!
couple of the day!!! A DAY je la kan... :) hikhikhik....

fourthly... IFTAR@RESTAURANT MOHD CHAN :)
my ayung and BIL dari Sabah dah selamat tibe last nite...alhamdulillah...
so my abah bermurah hati nak belanja Iftar dekat luar lagi... yeay!!!
tak payah la nak masak and mengemas kan...
 nak tukar selera...nak try test masakan ala-ala cina plak..
okie dokie la...makanan die tak oily sangat...SEDAP!!!

 meet my ayung and her baby :) dalam peyut.... dah besar dah!!! OMG... mcm tak caye kan..
lebih kurang sebulan aku nak jadi 'aunty' dah!!! TUA sangat !!!
orang yang paling banyak tambah nasi... 
seronok makan ramai-ramai... makanan kurang sedap pun jadi sedap kan...kan....kan..

next...ade sape-sape nak ajak belanja aku IFTAR lagi...??? heheheh..cukuplah kot...
habiskan masa Iftar dekat rumah bersama family pulak... :)
eosk lusa tak tahu la kan...still have a chance or tak...nak rase nikmat Iftar with family and friends too...

mood raya ??? langsung tak de... tak tahu kenapa..rase mcm biase-biase sangat...
shooping raya pun tak..cukup la ape yg ade...tak beli ape2 pun yg baru... tak de mood barangkali...
TAPI...mood nak kutip duet raya tuhh...mcm lebey sikit :)
yer la..rasenye raya kali ni raya terakhir as a student laaarr!!!!
kalo pergi raya rumah sedara mara mesti dorang tanye "buat ape sekarang...???"
"saye stardy lagi pakcik..kat UKM..amik accounting...course saya 4 tahun pak cik..InsyaALLAH 2012 baru habis " explaination yang PADAT!!! dengan erti kata LAIN 
"saya student lagi pak cik...layak lagi dapat duet raya" :)

okie dokie...nak tito dah!!! esok last kerja sebelum cuti raya...
haissshhhh...mood nak keje dah sway away dah ni :) 

nota duet raya:
eheeeemmmm...dengar cerita esok mcm dapat duet raya dari boss :) alhamdulillah...

nota KAMU :
sama-sama itu Welcome kan... :) p/s ... take care :)

nota lastly:
"HAPPY EID MUBARAK from wany & family :)"

jangan buat jantung saya berlari-lari dengan laju sangat boleh tak???- wany

3 comments:

RuBiE ZaiNuDdin said...

tue ar..kami kat atas pon denga2 mcm tue...moga2 betul la kan...hehe..;)

selamat hari raya wanie..maap zahir & batin..;)

~kiinaa~ said...

eksaited aku tengok perut ayung ko... best nye ;)

name yg sedap said...

hey wani, ko knl ngn nina tu ey ?
aku knl die gak. knl2 cm2 jela. bru jmp skali dua. dia gf kpd cousin aku,afiq faisal. huhu. bumi ini sggoh bulat kn? haha.
-farah arina-

Related Posts with Thumbnails