LuLLiL f.r.i.e.n.d

Wednesday, 17 August 2011

A.B.A.H

17 Ramadhan :) 
korang ade ABAH lagi...??? alhamdulillah...aku masih punya seorang ABAH... :)
ABAH aku sangat garang...SANGAT!!! tapi time aku kechik-kechik je ABAH garang...
bile aku dah membesar dengan jayanya ABAH dah tak garang...TEGAS barangkali....
rasenye last kena pukul,,, kena hambat dengan ABAH time aku usia 10 tahun kot...
saket weh...segala hanger...tali pingang..kuasa sakti tangan ABAH....walaweeeeh....aku dah rase dah !!!
sape suruh degil...nakal sangat... dapat la!!!! well...tak budak-budak la if ko tak nakal kan....

and today.... ABAH dah 55 tahun :) syukur alhamdulillah...
"ABAH SELAMAT HARI LAHIR...." 
ani tau ABAH tak pernah bace blog ani nih... :) hikhikhikhik...
mungkin emak yang tolong baca kan....
now...ABAH pun dah gang dengan emak...ABAH dah ade jawatan baru....PESARA !!!
well...semua anak-anak ABAH nak tengok ABAH & EMAK...sihat walafiat...
nak tengok ABAH selalu handsome... ABAH jangan cepat marah-marah... nanty lagi Tua taw!!!
THANK YOU for jadi ABAH untuk ani,ayung,angah,man & hanif :)

"ya ALLAH...kau lanjutkan lah usia ABAH aku...KAU berilah Kesihatan yang baik untuk ABAH... bagi la peluang untuk aku dan adik beradik aku bahagiakan kehidupan EMAK & ABAH... berilah rezeki untuk ABAH... moga ABAH terus jadi ABAH yang terbaik untuk aku dan adik beradik ku....amin..."

nota ABAH:
SAYANG dan HARGAI ABAH korang selagi ABAH korang masih ada...

nota SALIHIN:
yo....Jumaat nih nak berbuka puasa dengan Salihin Family :) di Istana Bambu Restaurant...

nota Kosong:
rase Ramadhan kali ini tak dihargai sebaeknya...YA TUHAN.... give me a chance .... syaitan dah tak de...tapi kenapa rase Malas je ni...!!!!


cinta pada seni memang mudah...cinta yang tak perlu bersambut dan rasanya tetap indah-HLOVATE :)

7 comments:

.: Cik Dah :. said...

Abah macam makin tembam je. Sihat barangkali. Kirim salam Pakcik Rashid. ;)

Noraini Salleh said...

HB uncle..ALLAH selamatkan kamu :)

~kiinaa~ said...

may ALLAH bless our parents forever :)

merahitujambu said...

salam syawal..nnt raya dtg rumah ok...

nk doodle free di hari raya x..jom

Faiz Rahman said...

alhamdulillah.

merahitujambu said...

dear..doodle free just amik bukan suruh trade pon dear..amik ok..

tgok pada link akak kata free tu..

Sharifah Nur Aina said...

hoho pakcik rashid macho! :D

Related Posts with Thumbnails