LuLLiL f.r.i.e.n.d

Sunday, 11 September 2011

what's on your mind ???

assalammuailaikum dan salam sejahtera :)
selamat hari raya... moga anda semua okie dokie...
cerita raya saya... alhamdulillah...okie dokie... still dapat duet raya...MAKIN BANYAK UMUR MAKIN TINGGI DUET RAYA ;) thax to my abah bagi double duet raya and en salihin my boss... amaun duet raya yang  lebih cukup untuk bajet raya tahun ini...alhamdulillah...

what's on your mind cik wany???

esok mungkin aku akan gerak balik UKM terrrrshhhaaayyang... mungkin jugak akan bergerak ke Sunway College untuk Delloite Tax Challenge 2011...
tibe tibe dapat surat and email dari UKM mintak aku join this competition.... 
luckly dapat satu team dengan EN.NAJMI...
macam mimpi tak sudah dapat co-operate dgn die lagi...persoalannya...boleh ke??? alahai....
malangnye...aku tak tergerak hati nak baca apa-apa notes pun... aduhhaaiiinyyyeerrr
so people...please...pray for me...hopefully dapat jawab semua case-case yg ada... thax :)

well lebih kurang 20 hari lagi...rumah abah n emak nih...akan riuh dengan suara bayi comel... "uwwwekkk...uweekkk...." rasa tak sabar pun ade... teruja jangan cakap la...
moga ALLAH permudahkan my ayung untuk deliver her baby dengan selamat...ameeen...

geram gillos tegk baju baby...kechil..kechil jer....rase nak pakai balik jer.... 
harus la tak muat kan...hehehehhe ;p

lebih kurang 3 bulan je lagi... my angah pun nak tukar status jadi Mrs.Sahrul
semalam pun sempat teman die pergi fitting baju nikah...
harap semuanya berjalan lancar seperti apa yang dirancang kan...
lepas nih nak sibuk plak cari gift/souvenier untuk tetamu yang datang...
well...my angah dah lantik aku untuk jadi assistant die... help her to manage her wedding ...
geli haty plak... mcm la aku nih terror sesangat nak uruskan hal orang.... hal sendiri pun kurang terurus :)
ape ade hal... just do it la!!!

nota UPSR :
good luck for my little brother... adekkk uussssyyyukkkk melanntooonggg  muhammad ridzwan...!!!
 "hope adik boleh jawab semua soalan dengan betul dan jaya...jauhkan la adik dari melalukan kesilapan kecil mahu pun besar" 
remember my words adik " u get 5A... kak cik will buy for u MP3/MP4...kak cik promise "

nota ZEBRA:
haip....nak tunjuk baju raya tahun ni la.... :)

nota 12 SEPTEMBER:
tidak pernah 'orang' lupa...tidak perlu 'orang lain' ingatkan...harap keikhlasan 'orang' tidak disalah erti ...sedar diri ini tidak diingati...sedar diri ini selalu mengingati... sedar diri ini tidak mahu lagi kelihatan 'stupid giller'
'orang' try my besh to make u smile... event for a while :) and bila satu masa 'orang' tidak wujud lagi dalam dunia ini...
atleast 'kamu' tahu... "ouh...aku ada kawan nama wany"
thank you :)


"BUANG BILA PERLU... GUNA BILA INGAT "-orangwany ;)





5 comments:

iemahim said...

npe nmpak mcm da kruss jew....pewwiiittt!!!...huhuhu,

RuBiE ZaiNuDdin said...

eh..sok wanie xdtg ke..huhu

btw,gud luck wanie..;)

merahitujambu said...

comel baju raya..lama x lawat..awok pon x updatee


jom buat kek untuk akak..buat saja...kurang2 untuk akak kan..


http://merahitujambu.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

Edy Fee said...

haahhaa tak puas lagi ke pkai baju babyhehehehe follow u

Nurul Ain Hanas said...

i will pray 4 u,,wshin u gud lux,,

Related Posts with Thumbnails