LuLLiL f.r.i.e.n.d

Tuesday, 2 February 2010

saye bukan yg TERBAEK


MR LULLIL...
first entry untuk FEBUARY...DIE datang lg la...
DIE=FEBUARY...muktamad...
JANUARY say good bye to me dgn besh nye..
wah...many-many seSAD Story...
JANUARY adelah month for KAKI manusia kena simen [zatty,jr kat amin n fafa pun kena simen gak kaki mrk],,, month for lappy merosakkan diri mereka... month untk problem datang tanpa henti... month untuk haty nak sentap...erk...month untk lecturer merajuk pun boley gak...

ape yg di "hightlite" kan kat sini..adelah...saye tak pandai nak selesaikan masalah org..saye tak mampu nak ubah sikap org lain..saye tak mau bermuka-muka lg...saye penat dgn perasaan cemburu itu..saye penat nak berlakon bajet cool dkt org itu..saye penat nak tahan perasaan itu...saye tak mau saketkan haty saye lg...saye nak lari jauh2...saye tak mau pikir perasaan mereka2 itu...saye tak larat nak jadi hipokrit lg.. saye penat nak kesian dkt org itu...saye da tak larat nak dgr cerite2 yg tak berkaitan dgn saye..cerite2 yg boleh buat skala cemburu saye naek dgn mendadak, saye tak mau terkompiuss lagi....saye letih...letih...

wat should i do...???lari dr masalah..??pengecut gile wany!!! saye kena lari anak-anak jap..perlahan-lahan pergi dr org itu...cube untuk say NO to him...cube=try=test... walaupun saye tau...saye amat butuh dye...tapi sampai bile yerk..???? :) watever is..he know where n when to find me back!!! saye buat sume ini sebab ade sebab...untuk jage haty saye dulu...haty kawan2 yg saye sayang...untuk diri saye jua...untuk matlamat saye yg masih kekaburan...herm...try la wany... saye sedar saye tengah mengalami PROSES keMATANGAN... uhuhu..iyerkah...sume org dah fikir matang agaknye....MUNGKIN... MY BEST WORD NOW IS maybe=mgkin!!!

1 comment:

izzAti said...

dont give on urself
breath~

give some space
relax..

Related Posts with Thumbnails