LuLLiL f.r.i.e.n.d

Saturday, 13 February 2010

happy bufday to cik wany


olla mr LuLLiL
today dah jadi 21 da...yer umur da tua la weh..
sile belajar untuk terime hakikat yer wany...
hheheheh too many words la nk tulis kat sini...
tapi agak-agak la kan...
soalan utama setiap kali bufday aku...
"wany..ape yg ko da dpt sepanjang ko bernafas 21 tahun ni?"
tak mau jawab....
well.. many2 thax la dkt mereka2 yg sesagt sesudi untuk wish bufday kat aku...
terutama my bibik CIK FAIRUZ HUDA SAZILY....
berjaye buat aku nagish...sebb terharu seseagat,,,
mcm2 care die wish bufday aku...
pakai card olen...YM, FB n text Kat phone n buat blog lagi.....
aku tau ko sayang kat aku bik...aku jue sayang ko..
huhuhu i like the pic la bik...
muke masih suci tanpe pimple n kurus sikit la kan...

nih ym la plak kan...

blog die la kan...
i like the  word "my best roomate ever"
huh bik..terbaek la kite kan...
blog nih buat aku haty sentap mau nagish..
terharu la..
n for those people..yg  sudi text kat FB for wish to me...
 i will write ur FB name here
fateen ibrahim siti sara nurmahfuzah abd hadi nawwar zaini fifi ahmad nurul izzati huda lulu mohd firdaus amiruddin sakinah kushairi nurrul hidayah alwan wan nurul sayang kamu nazrin shaharudin izzah nasarudin yusri hidurs mie sepet cik nisa fateen syaira nurul naziha n azraf ,,,
ehhehhehe..biarpun hanye beberapa ayat..saye sgt menghargai..
n for my sahabat terbaek...CIK NURHUDA yerh...
u're the first one that text me on phone sharp 12.00 am..
continue with aisya abd rashid n iema him...
n KAMU saye..u'r the first one who call me n sing "HAPPY BUFDAY TO u..."
[waiting for ur prezent..sius..katak pun katak la...]
tgh sibuk melayang FB my second sister ANGAH..
yg tak berengang dr phone die..menjerit ,,,
"wany happy bufday..da tue"
[katil kat sebelah je kot..tak yah la jerit kan]
tahx ANGAH...
penghuni rumah lain..sudah lena diulit mimpi...
huhuhu...
tak sabar nak bgn pagi esok...
nak salam mak n abh..mau cium mereka..
suppose la kan..sbgi anak..bile bufday korang..kite yg kena wish tahx to them..
sbb without them tak de la kite kat world ni kan..
itu la yg cube aku buat..
"MA ABAH  thax besharkan ani"

 i dunt know y...
every my bufday..mesti nagish laju2 nye..
rase diri nih da matang sgt la..
penah satu kes..tak igt la bufday yg keberapa..
aku merajuk dgn family aku..
abah n ma..yer yer la suh bgn pagi solat subuh n mak n abh nak salam aku..
aku malu..aku nagish je atas katil n tak mau turun bawah untuk bersalam..
last..abah jerit je dr bawah..
"wany selamat hary lahir"
haty seorg anak mcm aku nih..aku terus nagish..
jaat nye aku...menyesal tak bgn n salam mak n abh..
bile dorang blk kerja..melulu aku salam dorang..
time tuh dpt adiah almari baju..kaler biru lg..
hoyehhh!!!
well till now my celcom phone..sesunyi..
sampai haty ko tak text aku yerk en najmi..
heh die text la..
tp berbunyi..
" uit.watpe?da mamam? tax xm did bler erk?"
rase mau cekik je en najmi nih tau..
 u owe me a wish en najmi...
huhuhu esok mau pulang ke kampung..
rumah begitu busy...
tuh next update la kan...
aku pun share bufday dgn uncle aku..
so esok akn kutemui beliau...
tak tau la mak n abh n the family nk celebrated bufday aku atau tak...
hope berkesempatan nak bace yassin untuk diri sendiri...
moga peningkatan umur nih membawa lebih kebahagian untuk aku
[skema gile ayat]

*thax againt kepada sesiapa yg wish..dr jauh n dekat...sgt terharu.. may God will bless we ever..br la tau sape yg akan lebih hargai kite kan... to wany..more LOVE ur self*

7 comments:

nurhuda abdulrahman said...

hiiiiiiii
=)
yeah wany belanje..
tetibe je ko huda..
patut ko blanje wany..
hakhak..

sherah said...

oii tak aci aku wish jugak cuma lambat sikit je..heh!heheee..masukkan nama aku cepat :D

B.E.R.Y.S said...

ngeee~ wani!! dah 21 years old!! wish u heppy slalu okeyh!! nanti kita main tepung byk..u turn lak!! anyway!! happpppppppyyyy birrtttthhdaayyyy!!

.AQAMZ. said...

wani semoga pjg umo.hu3

mysara said...

hepy belated bezday kak!!
13feb ek??
same la ngn my father...;)

mataharigilak said...

happy birthday wani... =))

mizzbutterfly said...

tq... :)

Related Posts with Thumbnails