LuLLiL f.r.i.e.n.d

Sunday, 27 May 2012

Wish YOU were Here...

salam hari ahad.... salam 6 Rejab...
mengeluh lagi...hati mula mengabaikan MrLuLLiL... :( "maaf sayang..."
baru sedar...tak de satu cerita pun pasal life as final year student dalam MrLuLLiL... rugiii sangat... :(
nanti bile da ada anak lima macam mane nak tunjuk bahan bukti dekat anak-anak...haissssh.....
seriously entry ini memang nak recap balik cerita as final year student... :) yehhhuuuu!!!!

sem ni seharusnya aku ambil 4 subjek je...4 je... class aku only on Monday 0800 till 1700 :)
and on Wednesday  at 2000 :) heaven kot... banyak yang teramat masa terluang...syukur...
atas dasar banyak sangat masa terluang...maka rajenlah aku mengusung Mr Khancceeelll ulang alik Bangi-Rawang... :) 
kau kena tahu...banyak mana assigment kau...banyak mana presentation kau..tapi bila kau balik rumah...kau tenung muka mak dan abah.. kau tenung tv lama-lama...hilang semua perasaan risau kau...kau tenang...
alhamdulillah... itulah yang aku realize bile jadi final year student...

malas nak rasa risau... aku enjoy..sampai satu masa enjoy aku itu berlebihan... 
pejam celik esok hari last class untuk finale sem aku... uhukkkk :( 
tiba tiba dah nak finale exam... tiba tiba aku akan langkah keluar dari UKM...
tiba tiba aku akan jadi EX BAC UKM... tiba tiba aku should say good bye to all my friend and lecturer...

sungguh minggu ni minggu terakhir untuk aku kutip atau beli kenangan dengan kawan-kawan... [eh eh asal ada air mata bergenang ni...] sungguh...minggu ni minggu yang aku kena bawak tisu kehulu dan kehilir... 
"tuhan...beri aku peluang beri aku masa beri aku ruang untuk aku hargai sahabat-sahabat aku..."

29022012
rase ini la gambar pertama yang ambil ramai-ramai...weheee...muka suci lagi...baru mula sem kan... ;)

memandangkan dah jadi final year student...
umur pun dah jadi "nice" untuk jadi  wife somebody or tunangan orang...
time ni we all gathering dekat Yana Engagement :)
next turn sape plak nak naek pelamen...??? cepat ambil number... ;)
  final year student...yang jika di izikan DIA akan graduate on this OCTOBER...
tiba-tiba comellll sangat bile pakai uniform sekolah... okie..ini serius COMEL:)
maybe ini lagi comel kot... ;p KENYATAAN pun... [ehemmm mishh TIKL too]
tiba-tiba student finale year BAC UKM pun jadi penghuni Kolej Aminuddin Baki...
indah perancangan Tuhan tu... buat kita semua jadi lebih rapat dan saling melengkapi... ye ke??
Tuhan bagi kita kesempatan masa yang banyak untuk menghargai satu sama lain sebenarnya...
perasan dengan tidak je... ;p
cube cari mane aku...??? hahaha
with class mate for Kajian Kes...

cukup sampai sini dulu...
ada masa...panjang umur... DIA izinkan... aku cerita lagi...
aku cerita buat bekalan untuk masa hadapan...
supaya aku akan ada rasa rindu da sayang dgn apa yang aku ada... :)

nampak tak bile dah lama tak update...die jadi panjang sangat...yup :)

last but not least... "HAPPY BIRTHDAY AMIRULHADI :)"
kau tak kenal siapa amirulhadi....??? tolong google sekarang!!!


3 comments:

~kiinaa~ said...

dah abes study pun
tapi, the journey is begins cik wany, may ALLAH bless us :)

Nadia Zakaria said...

haishhhh kann dah nak habis belajar pun...

tak perasan sebab sibuk sgt bila dah jadi final year student ni kan..
arghhh.. dah nak habis belajar.
good luck wany utk finale exam!

Edy Fee said...

lpas ni kompom rindu dorang..amik pic byk2.haha

Related Posts with Thumbnails