LuLLiL f.r.i.e.n.d

Monday, 18 June 2012

hari hari terakhir di UKM

Finally... masa itu dah sampai... masa untuk aku langkah keluar ke UKM...
Aku pasti aku akan bawa banyak sangat perasaan untuk aku keluar... SEDIH dan SAYU itu sudah pasti...
RINDU  pada KAMU itu satu yang Nyata :)
saje nak update blog dari UKM... Nak amik feel...rase berblogging dari UKM...
bila firstyear dulu and dah sah akan majoring dalam Accounting... aku dah mula berkira...insyaALLAH umur 23 tahun baru aku akan grad... pejam pejam celik celik...nah...dah sampai masanya... 

dah sampai masa untuk aku say TERIMA KASIH....THANK YOU to UKM coz sudi terima aku untuk jadi student UKM for four years...TERIMA KASIH... THANK YOU to JPA... :) wink..sudi sponsor saya belajar... terima kasih TUHAN...nikmat mana lagi yang mahu kau dalihkan....
sungguh semua yang kau dapat itu datangnya dari TUHAN YANG SATU...

Hati dan akal rasa nak ulang balik susah payah jerih gembira seronok sepanjang 4 tahun dalam UKM...
tapi akan buat entry ni panjang gilllossss.... harap semua kenangan dengan pihak berkepentingan or pihak berkaitan akan tersemat kukuh dalam memori....ceeewaaaahhh!!!!
ade rasa nak sebut satu satu nama yang mainkan peranan penting dalam life aku kat UKM...
tapi tak perlu...cukup la pihak berkepentingan itu tahu...

dah sampai masa nak cakap TERIMA KASIH YANG TERAMAT dekat sahabat-sahabat yang bila masa...kau jatuh...kau tersungkur...kau digelakkan...kau di provoke via laman sosial... 
masih berdiri belakang aku...masih renung mata aku...masih seia dan sekata dengan aku... 
untuk ignore perasaan sampah itu....
sungguh perancangan tuhan untuk aku kenal dengan pihak berkepentingan itu sangat maness...dan aku harap terus manesss selalu :) insyaALLAH...

lepas ni..aku akan mengalami satu lagi frasa hidup baru...komitmen baru...environment yang mungkin baru...
mohon bersedia wany sayang !!! 

here...surat-surat cinta untuk pihak berkepentingan :)
 siggginnnn and dayah :) "thank tak jemu ajak aku kuar mamam bersama:) sigginnn...jgn lupa ajak aku g JPO... bagi aku masa nak kumpul duet banyak2 lagi... :)"
 lelaki-lelaki gagah BAC UKM 2008-2012 :)
 mama watie "i will mish u watie musssyukkk..hahaha"
eizaty..." rindu nak buat meeting depan pintu...hahahah"
sal "hye...baru kenal kau..!!! cepat grad tahun depan"
azraf " bile aku rindu...aku tgk video ko nyanyi yek...? "
 "iemmaaa...aku sedeh...mayb tak smpt nak jumpa kau... :( tak kan lupa kenangan menagish dekat CHAIYOKK..."
 gurls... :)
akak illa "dah hbs exam nanti jangan lupa buat istiharah nak kawen dgn ustaz..hikhik...nnty aku g perak aku roger yer kak yung:"
 to ellfara "jangan nak loading sangat!!! sile bersabar dgn cinta jarak jauh...hahahaha"
to ija " jum buat istikharah nak tau sape future husband kita..." hahahaha
adek munira zainal " aku baru baca notes yang ko simpan dalam baby s2 aku :) thank you...aku akan rindu gelak kuat kau... dunt lazy lazy...nanti jumpa lagi..."
to lida "dah kaya jagn lupe aku... :P"
to yat "tak mau banyak cakap...inbox aku bile free...hahahah..nnty hang out lagi weh"
ade masa kite repeat lagi main bowling yek :)

last but not least.... selamat maju jaya kepada bakal-bakal suri rumah...eh..eh...bakal-bakal accounting...auditor...and else...
pesanan ikhlas... jangan nak mengada apply keje jadi suri rumah yek!!!
will mish u :)

penat kita kejar kereta biru awak pagi tadi...laju sangat...tak mampu mr khannceell kite nak kejar...
the end.... awak plak yang slow..ape hal...??? hahha nnti kita main kejar-kejar lagi yek ;)

2 comments:

Edy Fee said...

ready ke alam baru.hehehe
hurmm
bestnye dh hbis blaja...
keep in touch la ngan kwn2

ayu aziz said...

i will miss u so much syg~~
sebenarnya... aku dah strt rindu korang.... rasa nak putar balik masa2 kita semua di PD... T_T

Related Posts with Thumbnails