LuLLiL f.r.i.e.n.d

Sunday, 15 April 2012

instagram ;)

wehhh.... tell to the world... wany is updating her blog !!! :) sigh...
tau tak de siapa nak singgah kat sini... kalo ade..tennnnkiiuqqq sooo muccch... ayaaa ayaaanggg awwaakkk :)
hilang momentum untuk berbloging :(

kesian dengan diri sendiri... lalu mengeluh.... otak dan hati tak dapat nak seirama...
kesian dengan diri sendiri bila ada satu suara yang tanya "wany...kenapa malas sangat???" 
kesian dengan diri sendiri bila ada banyak sangat perasaan  risau... tapi sayang takde effort nak kurang rasa risau itu..
tahniah SYAITAN!!!

malas nak terus kesian dengan diri sendiri... mengeluh!!! itu je yang aku tau skrg...
rase USELESS!!! yes..that is the best word to describe my own self rite now.... clap ur hand *_*

aku mengaku...sometime aku berserah pada DIA... aku terlampau percaya...apa yang akan berlaku semua DIA dah tentukan...ape lagi nak dirisau....   nampak tak...looser nye aku ^_^

sepatutnya...aku usaha...sebab ALLAH TENGOK APA USAHA KITA BUKAN HASIL KAN... :)
one wish rite now...nak mintak HLOVATE duduk tepi aku selalu... :) boleyyy taaakk???

nota instagram :
wei...aku dah ade acc instagram!!! serius batak... :) tahx android :) aku tak mau follow artis ... sebab aku tau dorang tak akan follow aku :P do follow me if u want :) search wanyrashid :)

nota amirulhadi :
hiiii mirrulll ade instgram tak....??? nak follow boleh... >_<  

 untuk mereka yg rindu aku... (: wanyhattadolmat :)
i wish rambut aku bertukar jadi rambut die... ouh...kaler je tak mau same... :)

thank you for change your fb name :)
when you use that name... i smile :) and at that time... only ALLAH know how much i miss you...
and you...yes... you know who you are...



1 comment:

ikan said...

dengki besau cmnie! huh!

Related Posts with Thumbnails