LuLLiL f.r.i.e.n.d

Friday, 3 February 2012

where are you ???

tiba tiba Febuary DATANG lagi... alhmadulillah...
quick entry,,,ini pasal ada rasa haty nak menulis... :) syukur...

01022012....
Terima Kasih... Thank You... for Yah,,,Bella...Sue and Ayu :)
again...Thank You ALLAH for give us chance and time to meet again :)
gila teruja for the first time makan makan dekat Seoul Garden.. ahhhaakkzzz... yer aku mengaku  for THE FIRST TIME aku baru jejak kaki ke Seoul Garden... ok  ok. ok...korang dah byk kali pergi kan..... ;)
tak pe...ade rezeki...ada masa...ada peluang...nak pergi lagi..yeay >_<
 last amik gambar berlima time form two... 9 tahun kemudian baru dapat amik gambar berlima balik... yeay >_<...

have a girl talk with them... ahakzz...girls talk is equally with gossipssss ;) shopping... beli t-shirt sama sama :)
Yah blanje BR ice cream...ohsemm :) bahagia :) alhamdulillah...

biar kita jarang berjumpa...tapi haty dan fikiran selalu ingat... saling mendoakan... itu sudah cukup :)

nota SALIHIN :
akhirnya aku angkat kaki jua 31012012 ... lapan bulan bersama sama Salihin Family... giller tak sayang !!!
moga ada jodoh kita jumpa lagi :)
nota UKM :
Lagi 16 hari tayar kereta mr khanncchheell ku akan jejak tanah UKM..as selalu aku pikirkan... once aku nmpk pagar UKM... satu keluhan mesti aku lepaskan... :( dan momentum daya ingatan aku hanya untuk KAMU... :(  

where are You??? dah seminggu kan tak keep in touch..uhuuukkk.... Terima Kaseh Tuhan
asal aku tahu kau ok..buat aku lega haty :)



 

2 comments:

Nurul Ain Hanas said...

suke aku tgk korang blima,,huhuhu

MiZaH said...

cepatnyaaaa dh habis cutiii.haha
selamat menjejakkan kaki di ukm semulaa :)
p/s: jemputlah dtg ke blog baru sy. hehe

Related Posts with Thumbnails