LuLLiL f.r.i.e.n.d

Saturday, 31 December 2011

get well soon LuLLiL ;)

assalammuailaikum...
jadi tak pandai...kekok nak write sumthing dekat sini...
pengakuan jujur..yup aku dah lama gilloss tak bace entry2 blogger yg aku follow
terutama...kakak merah jambu...zahirian family... and many else... insyaALLAH...umur panjang... febuary next year aku tinggalkan jejak dekat blog korang balik >_< 
dah banyak sangat benda yg tertinggal... i'm sorry LuLLiL...
dulu janji nak share anything kat sini...tapi nampak gayanya haty dan pikiran ni dah pandai  tak nak share dengan orang ramai >_< maybe...

2011 nak say 'good bye' dah... entah,,, my mind and soul EMPTY...
cuma aku harap...ada peluang untuk akal aku refresh balik ape yang aku dah lalui sepanjang 2011 :) maybe...

tiada kata yang lebih terbaik yang  patut aku cakap atas NIKMAT dari-NYA.... "syukur" 
"terima kasih tuhan" atas kebahagiaan,,,rezeki yang melimpah ruah... again "syukur"

feeewwwitttt mak abah sanding balik..haih.... :p 
its my angah wedding.... tiba tiba je aku da ada 2 orang abang ipar...
"wahai abang abang ipar ku...berdamailah dengan adek ipar mu yang sweeetsss ini " 
rasa sayuppp je haty...aku membesar dengan angah... kecil kecil dulu kalo aku kena babap dengan abah...angah jadi 'supermak' tolong halang aku dari kena babab dengan abah....
aku kan budak kecil yg comel plus nakal... :)
"angah i would like to say sorry....ani tak banyak membantu on your wedding...and kamu chantikkk sangat :) cepat cepat dapat baby....peeeellliisssshhhh "
and pabila selesai my angah jadi milik Ahmad Sahrul... aku terpikir....lepas nih nak keluar dengan siapa...nak shoping dengan siapa lagi... :( nak bulu buli dengan siapa lagi... 
lonely=empty=nak jerit laju laju... 

p/s: ayung & angah.... dah lama tak lepak dalam bilik ani kan...kita baring baring atas katil kecil ani...borak..borak..gelak gelak..then nanty mak naek atas bilik ani jugak...serius...ani RINDU :(
my luvly Hannah... picture taken by Uncle Raden >_<
alhamdulillah Hannah membesar dengan baek...Hannah dah noty.... Hannah suke tengok chieken dance through Youtube,,,,Hannah dah pandai keluarkan suara kucengg... ;) lagi kuat kita jerit...lagi kuat suara kuceng Hannah... Hannah dah balik sabah dengan mama n walek Hannah....:(
kaa ciikkk Rindu Hannah sangat.... tiap tiap malam before kaa cikk tidor..kaa cik tengok video Hannah  through hp kaaa cik... kaaa cikk nageess jugak.....kaaa ciikkkk rindu bau Hannah...
cepatlah Hannah balik semenanjung.... peeelllisssshh.....

dan....sepatutnya aku tamat practical on 30th November.... again...."syukur...alhamdulillah" 
mereka offer aku untuk kerja kontrak...maknanya sambung lagi till 31st January 2012.... yuhuuu...syukur...
aku memang nak kerja...nak cari duet poket...nak buat investment sekali...
tapi tetap RINDU pada mereka-mereka yang boleh buat aku ketawa time berkerja...
hope kita semua still keep in touch yerk...  
eherm...ada lebih sebulan lagi nak cipta memori dekat Salihin Consulting Group... moga semuanya baek-baek sahaja ;)

and let me introduce my new baby,,,,sebab ade new baby nih la...aku dah jarang update blog... cause..byk write down apa rase haty dan rasa akal dalam diary baru...diary baru itu muat untuk simpan dalam new baby aku ini....  >_< gumbire.... thank you android :)
 
second last...tahniah pada mereka yang berjaya capai semua azam-azam mereka...yeay!!! and untuk diri sendiri...tahniah...sebab berjaya melaksanakan azam anda...cik wany... :)
for those yang follow every entry LuLLiL akan  ingat azam aku 
"nak kumpul duet banyak banyak sebab nak kawen dengan amirulhadi zainal" haissssh....
kumpul duet tecapai...tahniah wany :) tang nak kawen dengan amirulhadi zainal tuh.... geleng kepala awal-awal....
btw any update pasal amirulhadi...hah!!! serius dah tak follow dia da... sigggghhhhh....

lastly... thax for being my follower...thax for drop comment kat sini...saya tahu anda follow saya...anda drop comment kat sini sebab amirulhadi kan...hihihi tak pe...kita boleh jadi geng okie dokie :)

hanya hari JUMAAT sahaja awak terlalu baek dan comel depan saya....hari lain????
i wish i can say "get well soon" to you..but tidak mahu perasaan ni tersalah letak...
awak kena tahu dari jauh ade orang tolong doakan awak...mean u'r not alone :)











4 comments:

~kiinaa~ said...

lama gileee lah wany tak update, sekali, amik! :p

~kiinaa~ said...

baru nampak gambar (laptop aku slow)
tembam nye hannah punye pipi~~
wiwit, henpon baru :p

Abir Abhar said...

rinduuu.. hehe
lama x singgah sini

Edy Fee said...

manis je muke poengantin...mcm nak kawin lak ase.hehe

Related Posts with Thumbnails