LuLLiL f.r.i.e.n.d

Thursday, 22 September 2011

ohhhh.... Sharifah Hannah :)

Hye !!! assalammuailaikum :)
entry ini kak cik dedicate khas untuk Dia...
Dia anugerah dari ALLAH... sungguh ALLAH MAHA BESAR...

17 September 2011, Sabtu, 11.24 pm... my Ayung selamat deliver kan her baby :) hoyeeeehhh...!!!!
syukur Alhamdulillah...mama n baby selamat..okie...walek baby pun lagi selamat :)
till now rase macam tak percaya...everyday bangun pagi talk to my self  "wany kau da ade anak buah!!!"
and till now lidah kelu sesangat nak cakap dekat baby "hye baby ini aunty wany...ini mummy wany...ini ibu wany"
 the end aku bahasakan diri aku... "jap yer baby...nanti kak cik bukak yerk die punye pampers"  haiillaaaaa

orite...let me introduce my new anak buah....

SHARIFAH HANNAH SYED HAIRUDDIN :)

day 1
hari pertama dia...baek sangat..tidoooorrr aje...tak menagis....nagis bila lapar n yeyak...satu hari lima kali yeyak....haaaa... kau mampu...??? hihihhhi....
sexxxxyyy Hannah...
Omeiii...omeeeiii...omeeeiii,,,, Hannah in Chocolate.... haiiilaaa....baju besar gedabak.... hihihihiih...
hey....Hannah dah bukak mata besharrr...beshhaar.... itu tangan opah dia...opah dia tepuk dada Hannah...
sebab Hannah suka terkejut kejut... 
Hannah cakap "hey...Hannah nak balik umah atokkkk la....cepat bawak Hannah keluar... " okie..yg ni aku tipu ;p

Day 2
Hannah dah mula meragam... Hannah kuat minum susu... breastfeed :) susu ibu kan susu paling sihat... :)
tapi sayang susu my ayung tak berapa nak keluar sangat....so Hannah tak puas + lapar...
die nagis aje... selamat opah atok and walek dia berjaga malam nak jaga Hannah...
see Hannah...everybody Love u la Hannah... kak cik pun :)

yeay... Hannah dah ade kelambu.... kak cik belikan ...tapi Mama Hannah yang bayar... hikhikhik :)

Day 3
Tak de picture...tak sempat nak amik...hihihih...tapi Hannah kuat meragam...tidor sepuluh minit...
bangun naggis... sebab lapar... herm..suap die minum air zamzam...
clever tau Hannah ni... sua je sudu dekat mulut dia..pandai Hannah sedut sendiri air tuh... senang je keje...

Day 4
Hannah good girl sangat hari ni...Hannah dah tidoooor sekarang... kak cik pun malas nak amik pic...
alhamdulillah..pusat Hannah dah gugur... Hannah yeyak banyak kali... 
susu my ayung pun dah banyak...syukur.... 

nota mama and walek :
new mama and new walek...congratulation for both of u :) be a GOOD PARENT for OUR HANNAH !!!

nota kak cik :
hik..hik..hik...tangan kak cik and tangan Hannah... ya ammmppuun...besar gedabak tangan kak cik...
nanti Hannah dah besar kita hold tangan sama2 lagi yerk...
boleh kita g shoping dengan Umi Zura, Mama, and Opah :)

nota Hannah:
"ya ALLAH berikanlah Hannah kesihatan yang baik...biarlah Hannah membesar dengan cerdik dan cergas... jadikanlah Hannah anak yang solehah...lindungilah Hannah"

HANNAH WE LOVE U :)

6 comments:

RuBiE ZaiNuDdin said...

beshnyer dpt anak buah baru...comey..rambut die lebat..;)

::MieraRan:: said...

wani! eh. makcik wani..hehehe..congrate dapat anak buah! hehehe~ terkejut dpt mesj dr wani ritu..kem salam family..smpkan tahniah jugak kat parents hannah..:)

izzati neL said...

tahniah!!! moge jd auntie yg baik!! hanna comel!! suke baby~

~kiinaa~ said...

weeehuuu!!
tahniah wany jadi aunty ^^

I said...

tahniah wanie. awk dah jadi makcik. hehehe

Nurul Ain Hanas said...

congratz,,wani dh jd auntyyyyyy!!!

Related Posts with Thumbnails