LuLLiL f.r.i.e.n.d

Friday, 12 November 2010

the more u PLAY, the more u LEARN ... part 3

hyep...tq..sudi singgah kat LuLLiL punye blog :)
okie dokie... dgn ini...saya CIK NORSYAZWANI BT MOHAMED RASHID...
telah tamat semester 1 tahun 3... [okie..saye da tua :) ]

so...cik wany..ape yg anda lalui..sepanjang sem ini..??
THANK U ALLAH... semuanya berjalan lancar...
tahniah cik wany..anda memang kuat dan tabah...
again THANK U ALLAH....kerana pinjam kan sedikit ketabahan dan kekuatan pada diri ini...
cik wany tabah...apabila ditinggalkan oleh sahabtanye...
cik wany kuat untuk buang semua anasir-anasir jahat...
cik wany pura-pura kuat untuk berlagak tabah di mata kawan-kawan lain...
cik wany kuat untuk paksa diri...supaya berlajar..belajar..belajar..dan belajar...
cik wany...sgt kuat untuk delete KAMU itu... :(
cik wany sgt sunguh-sunguh melawan perasaan yg tak sepatutnya singgah...
cik wany cuba buat-buat sibuk...
cik wany berjaya untuk tidak terlampau jaga haty orang lain...
oh... cik wany.. I'M PROUD OF U la cik wany :)

well...sejuta+sebillion+seribu satu+sepuluh  TERIMA QASEH yg teramat...
buat sahabat-sahabat... bibik:mun:iema:huda:edania:kakak ju [kawan saye tak ramai sbnrnye...]

kerana selalau ada disisi cik wany ketika cik wany pura-pura bahagia yg actually nye down!!!
heheheh...tp okie la sem ni...
alhamdulillah..tak de tulang-tulang yg retak...[mcm sem lepas]..mata cik wany pun tak kena operate [mcm sem lepas]...woh...mgkin kena operate haty je sem ni... :( konflik tak banyak sgt...cume bengang dgn tutorial ADVANCE yg sgt sgt la susah...
well...ayung ckp "wany...time stardy ni enjoy sgt sgt..nnty once kamu da kejer...ha..lg byk tgjwb nk kena pikul"
maka...cik wany..telan aje ape yg kena ditelan..susah mahu pun senang...cube untuk enjoy sbnr nye...

untuk semua lecturer cik wany sem ini en selamat : " babah...tq sgt-sgt babah :) peyjak leherkang..."
 pn nurul : "tq bg peluang kat saye untuk join kelas puan" dr aisyah : "sory....suka tukar tajuk asgment" datin sham : "heh..sowwry..suka dtg lmbt kelas u..n suka keluar kelas..pergi tido " 
dr sofia : "saya suka buat tutorial MA" oh...dan dr naha : " i love audit :) "

overall sem ini..cool sem bg cik wany!!! cik wany tahu...cik wany da hilang pemangkin untuk stardy...die carik partner stardy lain...choi!!!! tapi jika anda mahu tahu..cik wany ini ada perasaan ego melampau... cik wany bajet cool..stardy sendiri..n sumtimes dgn cik huda...maka konklusinya cik wany BOLEH!!! tipu la kalo tak riso dkt ex partner stardy... fikir la jugak..."die ni da stardy ke belum...notes die cukup tak...??n so on..." nak buat mcm mane..haty org lain..kena jaga..maka cik wany setuju untuk korban haty cik wany  :)

 class banking with datin shams... [credit to nurul sayang kamu...yg take thez picture]
my coursemate... [melayu je] hey..akan rindu korang...selamat berchuty n pesanan iklhas.. 
"start start la cari FIRMA AUDIT untuk buat LI nanty yerk!!!"

gaduh-gaduh,,,sentap sentap haty itu perasaan biasa...maka..MAAFKAN CIK WANY KAWAN-KAWAN sekalian :) sungguh cik wany tahu..cik wany sagt tak pandai nak jaga hati kalian...tp cik wany cuba untuk buat kalian gumbire...dan terima kasih kepada mereka yg tidka pernah berkechil haty dgn cik wany.jika tiada lg kemaafan untuk cik wany, cik wany pasrah :( halalkan segala salah laku cik wany. 

hey today is dik nia bufday :)

happy bufday dik..wah..20 sudeh...sat g aku text ko yer dik..
n i really mish u :)

JANGAN PERNAH MENYESAL DGN APA YG BERLAKU 




9 comments:

. . . h u s n a . . . said...

tgk gmba je wehh.... nnt aku read balik.. bz lorh...... :p

Hunny Maldini said...

oouhh ukm jugak?
hee
anyway followed you!
feel free to visit my blog and be a follower :)

iemahim said...

eh, asal cmel sgt yg pic 4 org 2...huuu, anyway wani tanks to being ma friens.....luv u frenssszzz

mizzbutterfly said...

ima..luve u too..
izni..hehhe tq...for tgk tgk pic aku...

hunny..yuerp...UKM student..

nama : ika said...

waw besaq gambar. amek award k dari aku.

. . . h u s n a . . . said...

haha... so sweet la dear.. bese la tu, adat berkawan..jgn mkn ati lbey2 suda.. yer.. :)

mizzbutterfly said...

ika...tq for the award...

hahha..izni..makan haty bg aku perkara biase...

. . . h u s n a . . . said...

tamo la jdkan bnde tu perkara biasa... eh wani.. aku de tag ko...

http://izzi8990.blogspot.com/2010/11/1st-lucky-draw-by-heze-suze.html

ikot ko la nk join ke ta... :D

nama : ika said...

ko tekan fn then button insert kat sebelah button delete,then paste kat paint.paint tu ko amek kat accesories. paham tak ek? have a try. . hehe.

Related Posts with Thumbnails