LuLLiL f.r.i.e.n.d

Friday, 26 November 2010

KIDS & BABY photo CONTEST :)

HOLLA.... jadi rajen sesangat nak join TAG dari cik izni husna dan zaty comel.... ekeceli tak mau join...tapi sebb hadiah yg lumayan wooo...then dalam masa yg same dua org da ajak saye untuk join thez contest... *terharu* so tak de hal la...saye sudi join...nk try jugak...untung-untung kelip-kelip telinga saye pasnih...

1. anda mesti menjadi follower blog kedua say
Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)
  

3. letakkan banner contest di sidebar anda.
4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda.
 okieh...nih adek sedara saye...nama dia MUHAMMAD AFIQ... die lelaki..tetapi kakak die very noty...pergi pakaikan tudung dkt AFIQ....so cute :)

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.

OKEYH... puan penganjur cakap...tarikh tutup pada 15 DISEMBER 2010...YERP...tetapi puan penganjur ckp lagi ...ianya boleh diawalkan mengikut haty puan penganjur :) 

cube aje la... kan..kan..kan.. mari join yerk kengkawan :)

OMG....hadiah sesangat la worth it tau...earring dari lazo diamond jewellery.white gold.  

 see taht,,,hadiah dia...earing white gold dari LAZO u...ouch...mesti kelip-kelipkan telinga cik wany...kalo cik wany menang contest ni...hikhikhik :)

10 comments:

**hudalulu** said...

wany : do you know who is sweetlikekisses? yang aku cerita kat ko tu la..tau tak yang mane satu? hehehehe...nanti aku amik tag ko k. n kalau menang aku bagi ko earing tu. sebab telinga aku tak bertindik.ngeee

mizzbutterfly said...

yg mane satu??? bukn dak uum tuh kan...?? okie i will wait ur next entry k...okie..itu lg aku suke..share hadiah..wkakakaka

. . . h u s n a . . . said...

hoho..plz laaaa... sgt comel itu budak!!

~sakina~ said...

comel2~~~
nk join gk tp kalau tak di tag buley ke?
*boring punye kes*

mizzbutterfly said...

ala.kina..sory tak terigt nk tag ko...huhuhu...join je la..hehehe...

izni..comel kan...:)

~sakina~ said...

wany, xpe2~~
saje je yunk..
pikir bosan2 ni leh wt :D

Abir Abhar said...

ok comelnya adik sedaraaa tuuuu
auwww
gerammm

mizzbutterfly said...

wah...abhir comment...entry aku...KAGUM....ceit!!!

Ummi said...

dipersilakan dengan segala hormatnye amik award di blog saye ye..

Anonymous said...

itu sangat menarik untuk dibaca. Saya ingin mengutip posting Anda di blog saya. Hal ini dapat? Dan Anda et account di Twitter?.

Related Posts with Thumbnails