LuLLiL f.r.i.e.n.d

Monday, 1 November 2010

INCIK WKA "jangan nak mengorat MINAH ARAB yer!!!"

holla... LuLLiL....
mahu juga update blog...RINDU...
penat nak rindu dekat orang yang tidak mahu rindu kite... maka...cik wany decide rindu pada
MR LuLLiL...
yg never never penah sakit kan haty cik wany ini kan...

okie dokie...back to our topic...
yesterday jiran aku ade wat bufday party untuk anak bongsu die...SYED ALI REZA AL-HADI...
Comel kan die...sgt suke gaduh dgn ini budak...haaa...tgk..stokin BEN 10 lg die pakai...
so jemput la...jiran-jiran kiri dan kanan untuk minum-minum petang kat rumah die... 
ehem...ehem...cik wany memang shuker pergi pergi makan kat umah jiran-jiran...
dengan harapan incik WKA ade datang sekali...
sape incik WKA nih...? 
nah sile bace entry yg saye ADORE GILERZZZ...
sure anda paham dan tahu siapa incik WKA
tapi incik WKA tak de pown.... sedey..??? tak sagt..  just nice :)

semalamnye lagi...sampai je rumah.... [setelah 3 minggu tak blk rawang]
terus usha-usha rumah incik WKA... erhem... kenapa kereta sexy die yg colour puteh itu tiada...
"woh..outstation barang kali..."
bile pagi..nak sidai kain depan rumah..usha-usha la lagi 
"uit,,,tak de lg...kemana kah kau..."

then....balik UKM...ouhh..first time my brother in law hantar blk smpi UKM...
yey!!! naseb la..nak sgt pinjam mr khanceel cik wany...kena hantar cik wany smpai UKM....
huhuhu...okie..terasa nikmat "beshhh nye ade abang...yg bertangungjawab atas adeknye yg chomel :) "
usha-usha jap handphone maxis... "alamak out of battery plak..."
so charge la hp tuh...then before solat maghrib try la on balik hp tuh...
ha...kan...menderu-deru mesej masuk...
ye pasti..bukan dari incik WKA... :(

Mesej yg sgt buat mata bulat ini bertambah super duper bulat smbil menganga smbil haty sentap jap...
"che abang dah pergi ARAB, u tau ke???
ni ha..jiran sebelah kiri aku yg text mesej sebegini... sis ayuni
arghh!!!! tension....untuk pengetahuan anda sume...
cik wany n sis ayuni ni..suke giler berebut incik WKA itu...hahahaha...
setiap kali ade kenduri atau jiran-jiran lepak kat luar rumah...
mesti cik wany n sis ayuni ambil kesempatan nak amik jaty cik jah...sape cik jah ni..??
mama kepada incik WKA la...huhuhu...

"okeyh incik WKA...anda dah selamat pergi ARAB... yer saye tahu...anda pergi kerja kat sane... entah berapa lama lagi anda nak blk Rawang kan...??? huhuhu..sedey..menyesal tak blk rumah last week..at least dapat buang rindu tgk kerata u itu..."

okie...pas ni..malas nak sidai baju da kat luar rumah da..huhuhu.... incik WKA da tak de...
tak de semangat da :)

huhuhu...pesanan ikhlas untuk orang yg jauh di ARAB itu... "jangan nak mengorat MINAH ARAB yer!!!"

kenapa cik wany panggil die incik WKA??? sebab cik wany tak tahu nama die...huhuhuh...
bak kata sis ayuni "admire ape ko ni..tak tau name die..." 
sile la paham..ini guraun mengada-ngada dari cik wany...hanya minat pada muka incik WKA yg handsome...
bukan pada haty incik WKA!!! die da tua kort!!! 
ouch...age is like a number rite ???

okie...lepas ni..nak kena selalu dengar lagu MAHER ZAIN je la...
boleh igt-igt incik WKA dekat arab tuh...
sob..sob..sob...sob... :( :( :(

7 comments:

huda rahman said...

dia boleh ngurat huda albab je..

N U R U L said...

ahaa..WKA tu nombor plat kereta die ke yunk? haha..comel-comel!! :) skali die bawak balik minah arab daaaa...sentap wany & ayuni..hihi..

mizzbutterfly said...

nak ngorat huda albab..? huhuhu...ada darah arab ke..??

nurul...pandainyeeee diiieee... haah no flat kereta...tak tau name die ape..huhuhuhu

iemahim said...

gedixxxx!!!!huhuhu.....nice try:0

mizzbutterfly said...

huhuhu...ade org jelesh2 nih..huhuhu :) i will alwaysss "nice try"

jia said...

ehe!lama tak dengar pasal mamat WKA tu..

mizzbutterfly said...

huhuh..die da pi arab da yah...org sedih ...kereta die yg cggih tuh pun...die park kat umah abag die...huhuhu..rindu sudeh.

Related Posts with Thumbnails