LuLLiL f.r.i.e.n.d

Wednesday, 13 October 2010

sejuta PENGHARGAAN !!!

LuLLiL...
ollaaa...sihat belaka kah anda semua???
perasaan cik wany..adalah sgt excited untuk buat entry ini... IYER...EXCITED....

a REALLY...REALLY BIG SUPER DUPER THANK YOU to CIK IZNI HUSNA IDRIS...
yerhhh!!!! hadiah da sampai...
sangat sayang+shuker+terharu+perasaan layak untuk terima itu hadiah...

actually aku mmg tak de haty sgt nk masuk contest yg byk member blogger anjurkan...
sbb niat aku join dunia blog ni...kerana  MAHU MENULIS,,,MAHU SHARING... MAHU JADI KENANGAN... tak terpikir nak buat duet melalui iklan2...mahupun join contest,,, mahupun menjawab TAGING-TAGING...

heheheh tapi ini CIK IZNI HUSNA IDRIS... punyelah baek haty....
die buat statistik dekat blog die... "SIAPA YANG PALING BYK BG KOMEN"
hahahahah.... niat CIK IZNI HUSNA IDRIS ni..mesti la nak hargai follower blog die...
yang sgt rajen+prihatin+rase tanggungjawab nak bace segala entry die n drop the comment...

mari kawan-kawan sume..kite USHA blog CIK IZNI HUSNA IDRIS...
THE LUCKY WINNER's [tolong la click!!!]
cik wany antara follower die yg awal la...
so alhamdulillah setiap entry yang CIK IZNI HUSNA tulis... insyaALLAH cik wany akan bace :)
CIK IZNI HUSNA ni rajen wat contest...hadiah yg die bg pun not bad la... topop...n so on..
sure n pasti...bende yg korang sume akan gunekan...
makna...tak rugi la kalo join contest die...
jadi la follower blog die...okie dokie punyer!!! [izni..aku da market blog ko]

sape CIK IZNI HUSNA IDRIS ni???
actully..serius...aku tak pernah rapat dgn die pun...
kenal sebab satu sekolah...mane lg kalo bukan TIKL [technical institute of KUALA LUMPUR]
dah sah-sah die budak current n aku budak account...memang la tak kan jumper selalu...
tambah pulak..time die form 4 die outsider...form 5 baru nak jadi penghuni puteri TIKL...
aku kenal die..sbb orang-orang....ckp die ni pandai...
no wonder la..die jadi antara best student kat TIKL tuh...
tambah pulak...dulu..kat TIKL..ade satu group...name die.. DYNAMIC STUDENT...
khas untuk budak2 yang pandai...kire mcm mampu untuk ajar student lain...
hebatkan...maka..of course la CIK IZNI HUSNA nih join DYNAMIC STUDENT...
aku...?? tak kan..cik wany tak join..join la juga DYNAMIC SYUDENT tuh..
tapi seriously..cik wany tak enjoy pun dlm DYNAMIC STUDENT tuh...
sebab..cik wany berpeluang join DYNAMIC STUDENT nih..bukan lah sebab cik wany nih score hebat dalam sumer subject...
cik wany diberi peluang untuk join DYNAMIC STUDENT atas sebab cik wany ini... VICE CAPTAIN TIKL... itu sahaja... [rase kerdil sekejap]
so...start berkawan baek dgn CIK IZNI...melalui blog sahaja...
langsung tak pernah berborak pun time sekolah..serius!!!
kalo jumpe pun..takat senyum-senyum aje :) [better than nuthing]
dan bile pengebumian arwah NUR NAZIHAH baru la cik wany jumper balik CIK IZNI HUSNA...
Rasenye itu la first time kami hug-hug n bersalaman...
okie ini..die CIK IZNI HUSNA IDRIS kite...
die student UTM skudai JOHORE...amik electrical engginering kort [betul kan izni???]

agak2 ape la hadiah yg aku dapat ni!!!
huhuhu..2 minggu tau aku tunggu parcel dari JOHORE BARU ni...
tiap-tiap hari after g kelas..singgah dulu office college untuk check ade tak parcel untuk cik wany ini...
so hari ini..keluar awal pergi kelas...untuk check parcel kat office...
alhamdulillah da dapat!!!!
berseri-seri muka cik wany dapat hadiah dari CIK IZNI...
HOYEH!!!! da ade novel untuk dibace...argh...sangat teruja...
tapi sayang sikit...tak blh bace mase sekarg...kate da nak exam..asgment menanti dgn sabar...
huhuhu..."insyaALLAH...cuti nanty aku bace yer izni"
mcm tetau je aku suke novelis AINA EMIR... 

nota hanya untuk CIK IZNI HUSNA:
babe!!! tq so much...aku akan keep comment kat blog ko yerk!!! take care...

nota untuk CIK HANIE BONIE:
cikgu..saye rase..saye pun bg comment plg byk kan...dekat blog cikgu...huhuhu...cikgu tak mau jadi mcm CIK IZNI...bg saye hadiah...hahahaha

nota untuk sume:
doakan la CIK WANY ade idea byk..untuk buat contest or sedikit penghargaan kepada siapa yg sudi bace ini blog... rase mahu me"market"kan ini blog...TQ for being may follower...alhamdulillah da ade 78 orang follower...tapi yang dikenal pasti 77 orang sahaja..mgkin yang 1 orang itu lg mem"follow" blog LuLLil ini secara senyap...its okie dokie..tak de hal la... 

againt...TQ FOR READING AND MAY ALLAH WILL BLESS U  :)  Jage kesihatan yer!!!

7 comments:

. . . h u s n a . . . said...

gelak-gelak je aku bce entri ko ni weyhhhh.... :D

mizzbutterfly said...

hakhakahak..aku tahu aku salh info..sbb tuh la..tak dapt2 parcel tuh..hehhe :)

suriya said...

hehehe...terus rasa nak komen stiap post wani..keh3..

mizzbutterfly said...

hahhaha keep comment yer kak su..ade rezeki..kite nk wat mcm tuh..blh aje..kak su jadi pemenang...

merahitujambu said...

sama2..heeee

Ummi said...

saye bagi keje sekolah..jawab tag ye..hehehe

mizzbutterfly said...

cikgu...hheheheh asgment n tutorial lain byk lg kena wat..saye jawab dlm haty yerk cikgu...huhuhu

Related Posts with Thumbnails