LuLLiL f.r.i.e.n.d

Sunday, 19 September 2010

mahu TUNANG ke KAHWIN terus ???

salam...10 SYAWAL 1431 H
sepuluh ali sudeh kite belaye...duet laye kali nih lagi besh...lagi manyak dali aman n anep...
ikut  number usia la...

RAWANG : KEPONG : AMPANG : SG BUAYA : RAWANG 
mr kahnceel...berlari-lari laju-laju hari ini...membawa cik wany ke destinasi seperti diatas...

nak KAHWEN terus ke??? nak TUNANG dulu ni....???
tak de kena mengena pun dgn aku...baek TUNANG waima KAHWEN... [GATAL namenye..kalo aku ckp..aku nak kawen skrg...]

C.E.R.I.T.A K.A.H.W.I.N :)
SITI NUR & ALWI
venue : DEWAN ALWY FRIM KEPONG...
 hey...sis u da kawen..i nak nagesh tadi tau..sebak..u da jadi milik orang... U sangat chantek... [pengantin kan..tak kan pengantin tak chantek plak... hikhikhik]
actually kak SITI NUR ni..my bestfren ever punye kakak...YAH punye kakak...
yah,syuaiba sengal,acap,naem,ayu,wany,aniz,bella..
antara yang datang...huhuhu..nih combind...kawan dr sekolah rendah sampai ke SEMEKAR...
boleh jadi MUTUAL FRIEND gak la...
KAMI...oh,,,serius...nak cakap...KITA SEMUA SWEETZZZ... [thax to kak dya yg amik akn pic ni]
actually yah mintak kita sume pakai kaler pink..aku pun pakai la baju kat atas ni...
okeyh..pas ni tak tau la bile masa lg nak jumpe..busy nak exam... tak student la kan..if tak busy untuk exam...
bajet gile..ayat mcm selalu dapat DL je...huhuhu :P

C.E.R.I.T.A T.U.N.A.N.G
yurgh...berpeluh otak nak pikir..."nak g ampang ke tak ni...??? kalo aku tak pergi pun..jadi je kan majlis tuh... tapi kalo blk umah..pun tak de orang...pergi je la..."
ouchh..A big THAX kat co pillot saye hari ini...
CIK HANIEZA HAIRUDDIN... temankan saye pergi ampang....
actually cik YAT yg ajak..pergi umah EN NAJMI..
EN NAJMI punye kakak... [lupe la name die ape] mahu tunang ini hari...
rumah EN NAJMI pun buat open house sekali....
last year raye umah EN NAJMI..sibuk interbiu babah die..nak wat asgment...
kali ini..Makan-makan aje... :)
tgh pikir...dekat ampang tuh..ade berapa byk loji...?? berapa byk trafic lite?? berapa banyak tangki air...??
dan..sign board yg sikit...??? kaya petronas hari ni..sempat la aku ukur jalan kat ampang tuh... nak cari umah cik YAT n en NAJMI...
selamat dapat goodies bag .... comel...

tak sempat nak amik ape2 pic kat umah en NAJMI...sebab otak letih..pusing2 ukur jalan....

dah habis cite da .... lepas blk dr ampang..anta co pillot saye blk SG BUAYA...tak byk buaya pun...suke tipu... :)

nota sakit :
ade jerawat kat bibir aka ulser...nak senyum pun susah :(

nota mengada:
kawan2 da ready ke nak blk U...?? asgment da siap..? tutorial...? da pack barang2??? erm..hari senin tak de kelas..selasa plak kelas start kul 11.00 am...wajarkan kalo saye blk hari selasa pagi...?? huhuhu..so tak payah la pack barang kan...mcm anda sume...hehehehe

kesimpulan :
hey...tadi "MAMA IN LAW" i dtg rumah tau...ala yg anak die i adore gile tuh...  hehehehe sesopan habis aku...pakai kebaya hitam lag...

tapi sayang anak lelaki die yg i adore [TOLONG LA  CLICK ADORE TU] tuh tak dtg umah pun...
nak kena ni... :(
"ma...nak kawen dgn anak lelaki CIK JAH boleh??? tamo...tamo..tunang...kawen aje... boley ye ma"
[matiii la aku kalo cik jah bace blog aku ni..hehhehhe]

4 comments:

wawa zakaria said...

aiyoookkk!
CIK JAH baca belog neyh jap ag,,
hehe :))
selamat hari raya wanie~

mizzbutterfly said...

jahat la wawa nih...huhuhu..jgn la cik jah bace..tak taw ceruk mane nk letak muka aku ni...

fafaz said...

tgk tajuk mcm kak wany nak kawen or tunang.
tp bukan daaaa.
hahaha

mizzbutterfly said...

hahhaha..mane blh akak langkah bendul...akak ade kakak yg tak kawen lg...huhuhu..tak hbs enjoy lg...

Related Posts with Thumbnails