LuLLiL f.r.i.e.n.d

Saturday, 3 July 2010

ke"TASIK"kan ke"KEJUT"an ke"UKM"an !!!

wachhhaaa!!!
thax to GOD ... bg ruang n masa untuk menjejak kan kaki kat TASIK KEJUT UKM..
first time pergi dulu..just park mr kancheel +mamam mc flurry+ bace note LAW dalam mr kancheel
sebab tension duk bilik..
pergi bersama.. fyzul @ juju scandal kepada muiz n ratu amin sulong..cik toten...
sius..tasik kejut tak mcm tasik...
tak sesuwei untuk dating...
mgkin..setakat nk bersiar-siar n rase suasana baru boley la..


fyzul bajet chomel la tuh...

sius....memang wany dalam kepoyoan super duper...
[POYO = CHANTEK]

well..hajat haty nak jogging sebenarnye...faizul ajak...
tapi...argh...mau simpan energy untuk esok hari...menyambut penghuni baru di bumi amin terchenta...
welcome to amin :) penuh kasih sayang kat bumi amin ni...
[tak tipu...betul..]
"MINGGU MESRA PELAJAR"
saye cik SYAZWANI RASHID, PEMUDAH CARA untuk KOLEJ AMIN !!! 
ouch...kena cepat past nih...ade meeting lagi...
nak berlatih cheers lagi...
moga semuanya baek-baek aje...
sedia untuk bersenyuman dgn mereka-mereka semua...
sedia untuk TIDAK TIDOR...
sedia untuk PERANG DECTAR...
sedia untuk PENGURUSAN EMOSI...
sedia untuk SENTRI dgn cik nurul sayang kamu...

nota rindu :
bibiq...kan besh if ko ade sekali...ngeh...jadual sentri aku sgt la menyeronokkan bibik...aduhai...

nota maaf :
angah...sorry mgkir janji kat kamu...ani tak bwk kamu pergi keramat hari ni...terpaksa..ade org lebih perlukan ani... i'm sory angah..

nota sentuhan:
DECTAR lagi...aduhai..meggamit memory...tq...KAMU memag da dekat dgn orang... tapi terasa makin jauh :) 


8 comments:

B.E.R.Y.S said...

bersentri smbil bergossssiippsss! ahaakksss!! ;p

hanie bonie said...

owh!! slamat x tido!!! hahaha.. siyes!! xpenah jejak g tasik kejut lg. hahaa

**hudalulu** said...

giler best beb...
rindu time mmp...huhuhu...andainya aku dapat join..ngeee~~~~
malangnmya aku tak dapat nak jalan lame2...huhuhu

caiz said...

ouh..pemudah cara nampaknye..
letih but fun kalau menghayati..
tp kalau kene kt aq x tido mmg x boleh la..silap2 tgh makan pown tertido nnt..haha

merahitujambu said...

waa..jenjalan..bestnyee

mizzbutterfly said...

cikgu hanie bonie... bolh la ajak nazri date kat tasik kejut pas ni..

bibik..its okie...ade hkmah tuh...

nurul sayang kamu..tak sempat nk bersentri..asyk skip aje..heheheh no gossip..

en najmi..ko mmg tak blh jadi pc...makan pun blh tido kan..ha... pastu pingan mangkuk ko..aku yg cuci kan..aduhai... mishh that moment..

mysara said...

tasik kejut??

mizzbutterfly said...

yup sara tasek kejut...dlm ukm..

Related Posts with Thumbnails