LuLLiL f.r.i.e.n.d

Tuesday, 4 May 2010

E.M.O.S.I

cik telinga tengah mendengar REST of MY LIFE by MAHER ZAIN [ luvly]
tengah seronok ber"shortsem" bersama kawan2 yg besh !!!
kenapa buat shortsem cik wany???
tak nak duduk rumah... nk busy kan diri untuk lupekan sumenye...
nak njoy life kat UKM terchennnta...selagi mampu...
nak feel nikmat beban yg ade kat UKM ni..
nak dengar sume masalah orang-orang disekeliling saye [masalah saye sndiri pun tak pernah nak berhenti]
saye dijodohkan untuk amik PENGURUSAN EMOSI untuk short sem kali ni...
bersama..huda,iema,mun,nia,ida,liuza
okie dokie jer..tak de la excited sagt...
EMO ker saye???
mesti ade hkmah kan kenapa kena bljr subjek ni [lapang haty untuk menerima]
terpikir...ALLAH sayang saye...
masih bagi peluang untuk saye ubah ape yg perlu...
buang semua rase yg tak perlu singgah dlm haty ni...
hary ni..jadi mcm kanak2 kat tadika..kena melukis...
ceit..saye tak reti ler...kena lukis gambar muka... [tau lukis rama2 jer!!!]
maka... hasilnya...

tak pasti kenapa lukis ini gambar...kenapa lukis muka tak pakai tudung..??? entah...
lecturer tuh ckp..die nak menilai perasaan kami-kami ni...melalui lukisan yg we oll lukish...
dlm haty..tertanye..apekah yg aku rase nih...???
mau tnaye korang satu soalan...
SEBAIK SAHAJA KORANG BUKA MATA DR TIDO... MUKA SIAPAKAH YG KORANG TERBAYANG???
pagi tadi..n pagi sebelum nya..hanye 2 muka yg saye terbayang...
sgt sakit bile terbayang muka2 org itu...
bgn...jumpa-NYA...istifar...think positif wany...
haty tak shiiirrrooonnnook...pun...menci....
dan ini pula....

huda punye...sgt semangat huda draw thex pic...moga haty huda tenang selalu  [huda..0-0 yerk]
dan ini pula....

iema him punye... kening je pekat..kuikuikui...
iema...dunno wat to say la kan...

nota haty : tak semestinye kite SAYANG org itu..kite akan berjaya memilikinya... jauhkan dia dr aku... jgn bg mata ini terlihat muka-muka itu..tolong la... sgt berharap...lalui la hari-hari yg kite tak tau ape yg akan berlaku dgn haty yg terbuka..yakin..hikmah menanti..setia mendoakan orang itu untuk kejayaan orang itu... dan orang itu???

7 comments:

princesscastello said...

cet....
tak tahan..
haha...
lawa la yang num dua punya lukisan tuh
hik hik hik

mizzbutterfly said...

kali ni aku bg la ko mng...mmg chantek dr aku nye..

mysara said...

la...byesenyer org len x-cited nk blik...

mizzbutterfly said...

heheheh sara...excited nk blk jugak.. tp if hary2 duk umah...makn tido..tgk tv..quite borink..kat sini ade kawan2...

izzAti said...

ke-emo-an la wani ni.. hehe

mizzbutterfly said...

agak la..minggu..untuk ber'emo'...nk dtg bulan agaknye...hehheh

kiiinaa. said...

hye wany,sy telah mengetag anda utk join contest senyuman menawan.sile lah join =p

Related Posts with Thumbnails