LuLLiL f.r.i.e.n.d

Saturday, 14 July 2012

Andai Ku Bercinta Lagi .... +_+

loya tekak dengan tajuk entry...
mengada...mengedik...mintak lempang >_<
ini namanye entry bosan tapi excited nak publish :) paham tak ???
present.....
WANIAWIRA :)
kau tak kenal sapa die??? pergi google cepat...ekcellii aku pun tak kenal sangat... :P
tap suka suka suka suka suare dia :) pergi tengok clip video lagu Andai Ku Bercinta Lagi by Mojo...
sedey...sedey...sedey... je clip video tu :(

nota amirulhadi :
awira tak kan same dgn mirul...tengok rambut la kan... all da besh for tonite der !!!

nota azraf :
sowrryy tak de mood nak citer pasal interview :( tapi confirm bile aku citer ko mesti gelakkan aku :))

nota mengada :
"Tuhan Ku yang SATU... KAU letakkanlah rasa kasih sayang dan rindu ku ini pada yang Berhak memilikinya... ameen.... "

doa dari orang picisan macam saya untuk awak
selamat pergi dan selamat kembali dengan hati yang makin lembut... :)
 
 

1 comment:

Narumi Isozaki said...

phewitt~ haha~ suka suara dy jugak! haha~ jumpa kat mana ni?

*good luck amirulhadi! viva selangor!*

Related Posts with Thumbnails