LuLLiL f.r.i.e.n.d

Saturday, 19 June 2010

tempat HOT kat UKM = PTSL

PTSL lagi...
[da wat contract part time dgn bibiq untuk melepakkan diri kat PTSL]
saat nih..tak sampai 15 org pun ade kat libary ni,,,
keinsafan da muncul... ralat bayar RM 50 setiap sem untuk yuran libary
tapi sayang...tak penah nak gune libary sebaek yg mgkin...maka JANGAN MEMBAZIR...
BAZIR itu kawan SYAITAN...

sikit-sikit wajah PTSL...
lihat meja itu...ade kenangan yang tersirat
hahahaha...weh..meja pertama aku dgn en najmi [klik--klik]stardy SMPK kat libary...aduhai...
sape yg selalu sesangat bace blog aku..mesti perasan..da lame tak tulis name en najmi kan...
entah...
kenapa aku nk cerite pasal libary ni....??
saje nak bagi tau
"weh...nextweek aku exam..3 paper untuk shortsem..2 paper hari senin...satu paper hari rabu...cepat la wish GOOD LUCK WANY...OLL DA BESH WANY..."
[wany da meroyan actually nak mintak tolong doakan kejayaan..amin..]
mingu ni..tiap-tiap malam da jadi penunggu setia kat PTSL...
kalo kat bilik..nak stardy..??? herm..hampeh...
mingu nih juge...da beribu-ribu ayat aku taip,aku bace,,,dan aku letih...
sgt letih..otak itu lg letih...
letih dgn kerenah kawan2...
letih dgn manusia yg nak lari-lari anak, lari-lari laju-laju..lari-lari dgn manusia..lari-lari dgn org itu...dan mcm-mcm lari... aku....?? [lari la jugak kan...]
letih dgn qisah chenta tak kesampaian [bukan chenta aku yerk]
dan letih ini tak akan pernah untuk berhenti...
[saat ini mata depan mata aku ade couple india yg tgh  beli air gedegang]

[hari pertama...kantoi g libary bermakan,berFB,dan berHINGGUSHHHH]

[huda main hide n seek la]

[muke nak mcm pengetua sek je...kerut sume kening]

woh... mood aku baek pagi yg da nak berembun ni..
maka aku nk promote blog-blog member aku...
"hey korang..SEMOGA BERJAYA yer pada sape2 yg amik shortsem ni..SELAMAT BERJUANG untuk exam korang...CHAYOOK!!! 4.0 FLAT untuk shortsem.."
[klik-klik dekat name mereka tau]

kejap...baru sedar..yg aku selama ni..tak pernah tido malam...tidor pagi..bangu pun pagi...mengerti kan...
[3 am-9 am]

woh...esok SELAMAT HARI ABAH untuk EN MOHAMED RASHID
esok juga hari lahir saya 7 REJAB...cepat la wish...
untuk adik saya dan adik ipar tak jadi... mienia be strong...aku tetap jd kawan korang...

12 comments:

puja said...

good luck :)

hanie bonie said...

gud luck kakak!!!!!gud luck exm!!!

caiz said...

kalu ikut ustaz aq pnah ajar dulu maghrib ni da kire esok.
so selamat bertambah setahun lg..
nak g study =)

mizzbutterfly said...

kakak puja..tq..
n adik haniebonie..trimas
en najmi,,,hahahaha baek ko wish..takut la tuh tak dpt nk wish kan,,,hehehe tq...

D.A.Y.A.T said...

wahh...nme ak pn de...gud luck!!!!!!!! heheheheh

mizzbutterfly said...

yat..aku kan baek..nk promote blog ko la weh...

iemahim said...

huhuuu....pic fai, terbaik..bkal pngetua 2.....;p

mizzbutterfly said...

iema..fye tak kesah nk letak pic mcm tuh..die terima seadanya... :)

izzAti said...

aku tag kau utk award. do check it out ngehehehe

mizzbutterfly said...

woh zaty chomel..tq for the award

huda rahman said...

haha. wany kena ingat JANGAN PERNAH SERIK.

iemahim said...

oooo..yeke...bgus22...

Related Posts with Thumbnails