LuLLiL f.r.i.e.n.d

Wednesday, 7 April 2010

RuRu & RiRi 2 :)

sesangat la lelapar...[tgh tunggu cekodok masak dlm rice cooker br :)]
woh..STARDY WEEK'zzz...
nanty wat summary pasal stardy week'zzz ini...
yg pasti stardy week sem ni sesangat la berbeza kuasa 11 dgn stardy week last sem
[terima dgn haty yang lapang]

RuRu & RiRi....
mereka da beshar..da nakal..suke ketuk2 dinding  rumah mereka untuk tarik perhatian..
tak hinggin aku nak layan...
sekarang saiz RuRu da 4.5 cm,,,
RiRi plak 4.3 cm,,,





























ntah bile mereka nak akil baligh dan mengahsilkan a new baby kure-kure...
[mak tiri yg sagt teruja]
bile mereka da ade new baby..makanya..saye akan jadi NANNY TIRI...

woh...pesanan seshuker haty : tak mau tension yer time stardy week ni...
kite manusia gak...jage emosi...tidur cukup n rehat cukup...makan cukup...
bagusla kepada mereka yang mahu ber'puasa' FB dan YM...
[saye juge ke arah itu...hehehehehe]

well saye sagt baek haty nak share sumthing dgn korang..
singgah la ini blog...
http://didicare-ejump.blogspot.com/   & http://abiabhar.blogspot.com/
mereka sagt sengal + lawak...
bace la ape yg mereka tulish...
boleh hilang sikit tekanan
mesti korang sume senyum sorang2 depan lappy nih...
ngehhhh~~~~

*doakan kejayaaan kite bersama dalam final exam ni yerk..moga ALLAH membantu kita,,dipermudahkan segala urusan,,jauh dr melakukan kesilapan..amin...*

6 comments:

mOLLie said...

hahaha..lawak btol...nak ukur gak la my new kitten..=)

mizzbutterfly said...

cikgu molie...uit...u nak ukur new kitten u pakai ape...??/ ruler biase blh ke..???hahahaha

Lya oh Lya said...

comel nyer ukur ukur. huhu.

mizzbutterfly said...

comel mcm mama tiri die :)

izzAti said...

haha kelakarnyw.. boley kire plk saiz dy.. pastu angan2 nk jd nanny tiri,,hehe. nt ad cucu lbh, nk jgk!

mizzbutterfly said...

zaty: kelakar ke..??? heheheh yer la nk make sure kan ruru ni riri nih da beshar mane...mcm baby la gak..kena check up kat klinik nak timbng berat badan...heheheh... okie dokie..

Related Posts with Thumbnails