LuLLiL f.r.i.e.n.d

Monday, 29 March 2010

L.O.S.T

MR LuLLiL
saye tak suke KEHILANGAN...
saye benci pada KEHILANGAN...
kenapa KEHILANGAN itu mesti ada???
ALLAH  da aturkan... [terima segala qada&qadar]
minggu ini saye akan KEHILANGAN 2 orang yg saye memang SAYANG
saye tak mampu nak tolak takdir...
the first person : PUAN NORHAFIZA BT MOHAMED RASHID

AYUNG saye...baru tersedar yang AYUNG da nk pi SABAH da...
pasni susah la kan nk jmpe die..
tgh syok wat note for company law...
teringat kat AYUNG N ANGAH..
terus text mereka  "R.I.N.D.U"
ayung ckp " jgn la mcm nih..buat ayung sedih je...bln 5 nanti ayung balk la..FB dgn YM kan ade.."
"ani da tak mau rajen online la ayung...ani tak blh online selalu..blog je ani selalu buke yung..."
orang cakap muke ku sesame dgn muke di atas ini...ENTAH...
yg aku tau..kami minat colour biru...kami ade tahi lalat pada kedudukan yg same...kami suke makanan yg same...dulu2..kami minat lelaki yg same [sekarang da tak yerk]...taste kami sesame..
i will mish her...
pas nih dah tak yah nak rebut or gaduh2 time shoping kan??? pasni da tak dengar da ayung nak ckp ani cenggeng...asyik nagish je...pas ni ani tak yah kejut ayung bgn subuh da kan...pas ni ayung da tak dengar da bebelan ani n cerite ngongek ani kan...pas ni ani da tak de geng nak usik-usik angah kan...pas ni ani kena amik alih basuh toilet kat umah kan...n many more...
ani tak sempat nak kishh n hug ayung time balik ri tu..
nak balik sekarang..memang tak sempat...
sorry tak angkat phone tadi...ani tak mau ayung dgr suare ani tgh nagesh...
ani tak blh ckp skrg...ani tak berapa nak kuat la ayung....
newayz..ayung ku.. i will text u on thursday nnty...meninggalkan amanah...


the second person : K.A.M.U
orang tak tau bile kamu mau pergi...
too many words yg orang nak cakap dkt kamu..
tp orang tau..orang tak berkesempatan..
orang tak tau kamu still bace atau tidak blog orang ni...
ENTAH...
hope kamu selalu...selalu...TERBAHAGIA...sihat...n kamu shuker-shuker...
i'm really sorry...buat kamu begini..
orang tak mintak ini sume terjadi...
thax pernah bahagia kan orang jue :)
thax tinggalkan sweet memory untuk orang...
orang akan dengar lagu-lagu kite....
i will mish u too...

* sayer hanye akan KEHILANGAN AYUNG saye sementara sahaja...dan mgkin juga saye akan KEHILANGAN KAMU saye untuk selamanya... huh...sile sayangi kakak-kakak korang dengan kadar yg segera...still waiting for the next....jgn bagi saye rase SAYANG sangat-sangat dekat kamu-kamu semua..when saye rase sesayang sesangat-sangat dekat kamu-kamu sume...i will think over u olways...n olways..n saye akan caring sesagt dekat kamu-kamu sume...n saye akan rase takut untuk KEHILANGAN kamu-kamu sume...tapi ade orang cakap..better hilang skrg..dr hilang kemudian hari..sbb rase sakit itu tak kan banyak..lagi lama kite dgn die..lagi byk memori..lagi susah nak lupekan die..mgkin dalam satu malam kite akan puji die melangit...tapi itu tidak cukup untuk kite kenal die segalanya* 

2 comments:

suke2nakconteng said...

wani, be tough..:)

B.E.R.Y.S said...

ade award untuk cik wani..jemput ke blog..=)

Related Posts with Thumbnails