LuLLiL f.r.i.e.n.d

Monday, 23 November 2009

change it or not???


nak berubah ke tak nih ni wany???
ye..wany nak berubah
cume wany takut pada kehilangan..
berubah kepada bende yg baek kan..???
confirm ke perubahan yang wany buat tuh bAEk???
mengeluh lagi...
wany tak sampai hati nak lepaskan tali tuh...
tali yang tak bagi jaminan ape2 pun...
tapi tali tuh pernah bagi harapan kat wany...
penuh dgn TAPI la wany...
LALA ckp " die nk main tarik tali dgn ko..baik ko lepaskan je tali tuh"
DIK NIA ckp " kalo kite sayang kan orang tuh kite lepaskan die pergi, if one day die dtg balik kat kite, inysaALLAH die untuk kite"
tali tuh kejap datang,,kejap pergi...
wany selalu rindu kat tali tuh..rindu yang amat~~~
wany penat!!! tapi pilihan ape lg yg wany ade..
wany terus setia tunggu tali tuh??
wany sanggup nk sesakit lag..??
wany tak appreciate pun life wany...
Mcm mane nak hadapi dengan senyuman :)
wany kena buang rindu tuh...
paham tak wany tak sanggup...
DEBUSH!!!

2 comments:

B.E.R.Y.S said...

jom kita dgr lagu elyana..main tarik tali tue?? hehe..anyway..fikirlah masak2x if u rase "tali" tue yg terbaik..ape salahnyer menerima "tali" tue..ngee~ tak taw...saje2x je komen..hehehehe..=)

mizzbutterfly said...

hahahaha haah yerk..lagu tarik tali elyana...nurul nih..pandai le..mmg da rase tali tuh terbaek..tapi if tali tuh terbaek dkt org yg pegang tali tuh je..ttp tidak pada tali tuh sendiri..mcm ne plak..erk..~~~

Related Posts with Thumbnails