LuLLiL f.r.i.e.n.d

Saturday, 25 May 2013

Nurul Sayang Kamu ...

Assalammuailaikum peopleeeeee ;)
Wake up early in the morning,,,to perform solat Subuh...then after that I take a nap ;) about 30 minutes !!!
Then...aku bangun balik...padahal mata aku berat teramat... plus...hey public holiday kot hari ni...
No!!! Wany kena bangun awal sebab ada big mission yang perlu dilaksanakan :)
At 8.10 a.m drive keluar dari umah...ouh..Alhamdulillah... jalan lengang teramat... :)
9.30 a.m again...Alhamdulillah selamat tiba di UKM... sengaja park my baby depan Masjid UKM :)
rindu sangat dengan life kat UKM...
ok...mood bertambah excited sebab dapat jumpa MUN and NIA :) mulut tak henti henti bercakap...
ada benda nak tanya...ada benda nak cerita... ada benda yang kena dengar... seronok!!!
then...finally... mission hampir nak berjaya !!! sampai jugak ke Banting untuk jumap Bride to Be...
Cik Nurul Sayang Kamu ;) ouh...my... rasa bahagia and excited dia nak kahwen da...dah nak jadi wife kepada Syafiq :) sampai-sampai je terus gelojoh nak masuk bilik penganti...
sebab nak tengok baju akad nikah...baju bersanding and baju bertandang kat Muar nanti..
pheewwwww canttteeeeekkkk tannnggaaaattt bajuuuuu ieeee !!!
plus rahang aku nak terjatuh sikit...sebab ada a few manik yang Nurul jahit sendiri kat baju and jahit dekat kasut !!! Bride to Be jahit sendiri taw!!!! kagummm sangat... semua door gift dia pun Nurul and family dia baked sendiri kueh...okay..bukan sejenih kueh...berjenis-jenis kueh taw :)
aku nampak kesungguhan kat muka Nurul :) 
dah cakap banyak pun tak guna...jangan nak syok sendiri sangat!!! meh sini..ai bagi kamu-kamu semua tengok gambar :)

sorry Syafiq...kiterorang rasmi dulu pelamin kau ;)
doa untuk Nurul and Syafiq moga berbahagia dunia akhirat dan jumpa kembali dalam Syurga disana ... ^_^
selamat melahirkan lebih banyak baby...baby and baby :)

salam berkat dan peluk Nurul berkali kali...dalam hati minta ALAH cepatkan juga Jodoh aku ^_^
nampak tak kau gatal sangat wany!!! tahu..memang tak sedia lagi...
yakinlah ALLAH itu maha perancang terbaik kan :)
yakinlah pada ketetapan yang DIA dah aturkan !!!


1 comment:

~kiinaa~ said...

wany :)

mcm x caye yg kita dah 24 thn this year. cepat masa berlalu, somehow aku rasa risau pulak on my future but Allah is the best planner :)

mengenangkan kan kawan2 yg dah pergi, juga yg nak kawen, yg dah kawen, terfikir apa yg kita bakal lalui nanti.

let's be strong my friend :)

much love,
kina!

Related Posts with Thumbnails