LuLLiL f.r.i.e.n.d

Thursday, 18 April 2013

Fatin Liyana have married :)

Assalammuailaikum...
gigih nak update..walhal badan dah lemau yang amat...
tapi ini satu entry yang sangat perlu amat wajib di publish !!!
last Saturday after exam Ptd aku terus shoot dari Pj terus ke Sg.Buloh... 
keluar exam essay english awal 30 minit...sebab nak kejar masa...
nak jumpa kengkawan raflesia Tikl...
yah...jammed...damn!!! tak sempat nak jumpa kengkawan...
sedey...calling calling je and say sorry to them...next time jumpa lagi..if ada rezeki... klishhheeeyyy sangat ayat tu :)
sampai Sg.Buloh dalam kul 4.30...ouh yerk...aku tetamu terakhir...haiiilaaa...
datang-datang dengan badan dah macccaaammm ccikiiit... tebalkan muka jumpa ayah si Fatin Liyana
"assalammuailaikum pak cik..saya datang nak jumpa Fatin je pak cik "
"sila la dik...sila..sila..."
dari jauh aku nampak si Fatin Liyana tengah peluk peluk hubby dia atas pelamin...untuk session photography ^-^
aku duduk sesorang sambil main game Bubble Blast 2... sambil tengok si Fatin Liyana atas pelamin...
si Fatin Liyana datang dekat aku...ya ALLAH...Rindu teramat dekat dia...
last time jumpa time form five...paper akhir SPM...pastu langsung tak jumpa da...
dia datang dekat aku..salam..cium tangan aku..sambil peluk aku..kuat...peluk kali kedua...macam tak nak lepas...aku..dah berair mata...just imagine almost 6 years tak jumpa...satu je ayat aku keluar...
"ten...rindu sangat" nages..nages..kesat air mata...update cerita masing-masing...
aku sangat bahagia and syukur Ya ALLAH Kau satukan juga Fatin Liyana and Hazwan :)
actually dorang bercinta time Tikl...zaman sekolah..pernah lah jugak sekali aku temankan si Fatin Liyana ni dating dengan Hazwan kat canteen sekolah..hahahha..jadi tukang cover line !!!

taaaraaaa...dialah Fatin Liyana... best friend yang aku ada kat Tikl dulu...
merangkap kawan katil dorm Bakawalianz time form 4 dulu...
setiap weekend after gotong royong...after mandi manda...si Fatin Liyana ni la yang tolong ikatkan...tolong sikatkan...tolong tocongkan rambut aku....sweets kan dia... dan dia la yang sedarkan aku satu perkara...  iaitu..  " Wany...kau tau tak..kalau la kau mati...kan..tak de sapa taw nak amik tengkorak kepala kau ni.."
"kenapa???"   "sebab...tengkorak kau ni tak rata" 
terus dia ambil tangan aku...suh rasa tengkorak aku..
haah..memang kenyataan tengkorang aku tak rata... *_* dah tak payah nak imagine sangat pasal tengkorak aku ...
after this tak tau bila lagi nak jumpa si Fatin Liyana ni... lepas ni dia nak jadi orang Johore da... nak ikut husband dia yang kena kerja kat Johore tu... 
mana lagi tempat si Isteri kalau bukan di sisi Suami kan... kan..kan...
i will mish you Fatin Liyana !!! janji kena jumpa lagi after this... 
biar bertahun lama tak jumpa...asal kau tahu aku rindu kau... :)

 I have a million words to say... too sad...tanya sepatah jawab pun sepatah...nice !!! then a million words keep remain in my mind...sampai masa angin tolong buangkan...


3 comments:

I said...

missing u fatin liyana. tahniah dan aku doakan semoga berbahagia sampai ke anak cucu. tolong sampaikan dekat fatin. aku lost contact dah dgn dia :(

arina rosli said...

uwaaaaaaa. rndu nye korg brdua. aku nk g sgt2. tp tula. sme mcm kau. ade xm ptd. abes pn dh kol 3. nk kejar g sg. buloh dr putrajaya xtw laa kol bp ley smp. rnduuuuuuuuuuu. oh fatin. if u read diz....congratulation. i'm hepy 4 u. sorry a lot xdpt dtg. tp jgn blz dendam plak. nnt aku kawen korg wajib dtg taw. huhu. oh btw! i love u my kakak katil . Raffles2006 -farah arina-

Anonymous said...

Wah akak ni ex tikl ye..?
Im am your junior..:)
akak batch berape..?

Related Posts with Thumbnails