LuLLiL f.r.i.e.n.d

Thursday, 20 September 2012

the TIME has come...

Assalammuailaikum :) hye!!!
less than 24 hours hati aku pasti berasa berat...
waima saat ini pun sungguh rasa berat tambah sebak..
u know what... sometimes manusia ini perlu diajar agar merelakan dan terima dengan apa yang akan terjadi :)
baru la tahu kental tak kental hati kechikk tu...

walaupun hati kechik ni berat...walaupun haty kechik ni sebak teramat...
sungguh...aku sedang mengajar akal fikiran dan rasa hati untuk buat2 cool ;)
cool itu bukan aku... :( 
to my Abah and my atok...
"Selamat berangkat ke Tanah Suci...Selamat menunaikan haji...Moga ALLAH bantu dan mudahkan setiap urusan abah and atok...Moga abah dan atok diberi kea'afiatan... Moga abah dan atok selamat sampai kembali"

I'm gonna mishh u abah...InsyaALLAH abah and atok akan kembali ke Malaysia on 6th November,,,
dan pasti abah tak de time aku convo nanti :( bukan rezeki aku barangkali...
Jadi tetamu ALLAH itu lebih teramat penting :)

dan...moga esok hari...haty kechik aku semakin kental...walaupun aku teramat yakin pasti ada drama air mata yang akan berlaku di Kelana Jaya :( 
ouh...saat ini pun air mata mula bergenang...lalu gugur satu persatu :(

bila masa kita nak jadi tetamu ALLAH??? let's pray hard...moga ALLAH jemput kita untuk menunaikan fadhu haji...bagi melengkapkan Rukun Islam yang ke 5... :)

1 comment:

Nurul Ain Hanas said...

alhamdulillah rezeki utk abah kau,,selamat brangkat utk abah n atok kau,,

Related Posts with Thumbnails