LuLLiL f.r.i.e.n.d

Monday, 2 May 2011

white gold ring...

hey May!!!
everybody....sihat tak...???bahagia ngak...??? moga  :) selalu...
rase mahu update...walhal idea tidak berkembang...maaf :(

SABTU 30042011

A Day To Remember... Titiwangsa...
"Selamat Pengantin Baru untuk Mak Su & Husband :)"
wedding yg chantiq....penuh fresh flower dkt swiming pool...tapi tak sempat nk amik pic... :(
hantaran yg menarik...bagi gitar weh...!!! kagum sekejap...
so kalo aku kahwen dgn amirulhadi...aku kena bagi bola atau kasut bola sepak la yerk ;) tak menarik la...
kena bagi mirul....erm..erm..erm... pewarna rambut brand Wella :)



muda-muda dah jumpa jodoh :) Melaka...
aku ade kazen...lelaki...umur die muda setahun dari aku...aku panggil die edi mak long...
kenapa aku panggil die edi maklong sebab aku ade 3 orang kazen yang nama mereka...
eddy... eddy makyong...eddi makngah n edi maklong...
dan ketiga-tiga eddy nih dah selamat jadi tunangan orang... ouh yerk..eddy ni semuanye LELAKI...
maka edi maklong...nak bertunang... maka wujud la rombongan Mak Long...
so moh la kite ke Melaka... nak pegi meminang anak dara orang...
mood aku : hanya melihat...dan otak memikir... "kenapa senang je dorang jumpa jodoh???awat cepat sgt dorang ni nak kahwen???senang ke nak cari partner life??? dan aku...???"  
full of question...but no answer!!!
 seronok dapat cincin free :)
maklong and edi punye tunang...forgot to tanye nama dia ape :P... bahagia je muka....

mari jelajah MELAKA...
sebab ade sesetengah rombongan Mak Long datang dari jauh...dan jarang pusing-pusing Melaka Town...
so mereka mahu lihat-lihat apa ade di Melaka... ada yang naek becha...taming sari...
mood aku : tak excited...badan dah lemau...tapi syioookkk jugak...hangout malam-malam...dengan pakai baju kurung...aku rase...aku la perempuan paling ayu malam tuh... :) 
atok pak long and the taming sari....
rombongan Mak Long....
dah letih dah time nih!!! musssyyyuukkkk n masaaammmmm je sume orang...hehehe :)

keluar dari Melaka Town dekat hampir pukul 10 p.m
abah dah letih...aku nak drive...tapi kereta abah manual....aku ulang MANUAL...
abah tak percaya nak bg aku drive... "lagi lambat" kata nya...
aiyak...boleh la drive manual...tpi tulah..sloww la sikit....
singgah sebentar rumah Mak Long dekat Sg Ramal...
abah tanya aku "nak keluar exit mana wany???"
dan aku jawab.. "exit Bangi la abah..." saje nak lalu area Bangi sekejap!!! nak buang rindu pada Bangi...
ouh yerk..Rindu pada mereka yang masih ada di Bangi...

nota seminggu :)
dah seminggu duduk rumah :) baru tadi aku siap kemas bilik ... heaven...tak kisah nak bangun lambat... hp pun dah tak bising-bising lagi... cuti secuty cuty nye... :) bangun dari tido..terus pikir nak makan ape... hahahaha!!! tak payah nak pikir asgment...exam..lecturer..kuliah...AWESOME!!!

nota sebulan :)
lagi sebulan aku akan intern...petang tadi  sempat melawat SALIHIN CONSULTAN... nak meninjau tempat baru untuk aku!!! moga semuanya lancar sahaja... 

nota aku :)
 memenuhi masa dengan membaca apa yang HLOVATE bagi...
baru menerima white gold ring... :) tersemat kukuh di jari manesss...
dan rindu AMIRULHADIZAINAL :) sampai termimpi...nice~~~

12 comments:

NastaniaNajihah said...

sye nye rantai n gelang baru lesap dr genggaman. sad.

HaMiZah said...

hantaran bg gitar?? gilaa ah. guitarist ke dorang tu?


memang sangat heaven duk rumah ni .haha

wawa zakaria said...

sapa bg dia white gold ring? nakkk jugak! jeles jeles jeles!

mizzbutterfly said...

nastania...huhuhuh..suruh bf u beli baru...

miza...pengantin lelaki tuh engineer...mayb hobby die maen gitar kot...

wawa..tak payah nk jeles...ko pun ade bf...suh sruh la bf ko bg.... heheheh

izzati neL said...

org len tunang wani excited

relax wny. mude agy tu

bella mike said...

hohohoho..sonok nye kamuuu..selamat ber intern ye cik wani..hehe..jalankn tugas dgn penuh eksaited taw..hehe..timba ilmu bnyk2..sye lg satu sem lps tu bru ke intern..hehe..all the best waniiii..:))

mizzbutterfly said...

huhuhu orite...relex..kite kan mude lag kan zaty,,,
bella...ahahha thax yah...u too...mari menimba ilmu dgn baek..

storyfromme said...

kau bila lagi nak kawen wani?hehehe.

azraftarmizi's blog said...

wani ! camne ko highlight kan sentence dlm blog ko ni...

merahitujambu said...

hantaran menarik!!!suka tgok hantaran unik2 ni tau...bila turn awok>??

mizzbutterfly said...

hahah kakak merah jambu..dah berapa kali tanye turn kite bile yerk..??hehehe akak la dulu...

isandraviolet said...

bace entry mcm dah best dah, tetibe ade ayat "kalau aku kahwen dgn amirulhadi kne bg kasut.. bla.. bla..bla.." time ni dah panas ni.. tp yg buat panas giler bile tetibe bace kat bawah tue.. " rindu amirulhadi smpi termimpi2" uhhhh, wani mimpi sweetheart saye :((

Related Posts with Thumbnails