LuLLiL f.r.i.e.n.d

Saturday, 17 October 2009

dulu vs sekarang

tak pernah mintak pun nak jadi mcm nih..

DULU...
-every nyte mesti handphone berbunyi ade mesej dari KAMU. soklan simple je KAMU tnye..da makn..?uat ape..??berjaya buat hati orang BERBAHAGIA
-tau je aper aktiviti KAMU...tak rase jauh pun dr KAMU (name jer duk dekat tapi sius jarang nk terjumper)
-ader rase hati yang kuat..INSTINCT... ape yg KAMU uat
-selalu dengar lagu yg KAMU bagi...
-selalu buka wall KAMU kat facebook

SEKARANG...
-handphone maxis mcm tak BERNYAWA..da lame pic KAMU tak appear in my screen...da lama ringging tone KU INGIN KAMU tak berbunyi kat phone :(
-da tak tau ape yg KAMU uat...sumtimes rase..sape KAMU yerk..??orang pernah kenal KAMU yerk..??woh..KAMU...
-tak de rase hati da..membiarkan semuanya yg terjadi..tetap terjadi...hadapi dengan senyuman..doa je untuk KAMU,supaya KAMU dlm lindungan-NYA\
-hati tak kuat nak dengar lagu yang KAMU bagi..
-KUATKAN HATI & EGO KAN diri..jgn buka wall KAMU...

p/s: kite boleh kenal orang dalam masa beberapa minit je..tapi percaya la kite gagal untuk lupakan die dalam sekelip mata..orang tak kan lupekan KAMU..tapi orang cube buat ape yang mampu..supaya orang tak terlalu pikirkan KAMU..orang da lame nk ckp mende nih kat KAMU..ORANG RINDU KAMU :)

11 comments:

marhamah said...

sgt tacin la bc neh
hehehe
i know how u feel
but i wont say dat words to him
never
haha

mizzbutterfly said...

hahhaha..mar..tacin la lebey lagi..
that is what i feel..huhuhu.
perasaan tak blh elak kan...

B.E.R.Y.S said...

siapakah "kamu" nie?? musykil aku..hehehehe..anyway..life must go on..skrg mase utk kita fikir tentang diri kita..enjoy urself..cari aset sebanyak mungkin..then biar org yang bernama "lelaki" tue yg dtg mencari kita..=)gudluck exam!!

mizzbutterfly said...

KAMU itu...adalah KAMU..tak mgkin untuk KAMU org lain...heheheh try to guess la yunk..
thax for ur advise..
HADAPI DENGAN SENYUMAN:)

Putra Al-Maliki said...

nie la akibatnye bile x serius menjalinkan hubungan.. nak seronok2 jer tanpe memikirkan mase depan...

Putra Al-Maliki said...

Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

mizzbutterfly said...

putra maliki..bukan tak nk serius untuk jalinkan hubungan..
sumtimes kite kena mengalah untuk buat org lain berbahagia..
huhuhu..under control lag la....

the berry mary said...

sabar ea yunk...bile kte sedih2 marah2 frust bout sumthing..mbe kte selalu cakap kat kt camni "kesabaran tu kunci kebahagiaan.." so awk kene la banyak2kan bersabar ye?i'm sure that your love is out there..

p/s:suke lagu menanti cinta ni..huhu

mizzbutterfly said...

huhuhuh yunk...tak de hal la..hanya nk igt blk mende2 yg berlaku nih...awak kena tau kawan awak nih kan kuat..sgt kuat..kan yah...huhuhuh...ya ampun..tak pernh mintak ni berlaku..tpi tetap terjadi.. ALLAH TAK KAN UJI HAMBANYA, JIKA DIA TAU HAMBANYA TAK MAMPU NAK LAWAN SUME NIH...:)

faten shamsul said...

wanie lalingg.yeee~ :D
siapekah KAMU? hugaga
sumtimes laki mmg cmth.suke mnguji.
seolah2 kite nh redh0 jek ape yg d0wng wat but downg xtw n ignore ape yg kite ase. an2??

mybe KAMU 2 bz k0t.ehh apesal ak wat andaian sndri?aiseyy..t ko ckp kt KAMU 2, ckp ak kim slm maut.huahahaa ;PP

mizzbutterfly said...

hahahhah KAMU tu adlah KAMU aku...hehehe yg pasti bukan budak TIKL tau...HEHEH people change kan ten..lepaskan die pergi..if die dtg balk..kite smbt dgn hati yang terbuke...

Related Posts with Thumbnails